2777
2789
عنوان

اینترنت تا پنجاه گیگ

163 بازدید | 20 پست

روی این لینک کلیک کنید شماره و بزنید بعد برنامه ذره بین رو دانلود کنید اول ورود بهتون دو گیگ میده بعد هر کی رو دعوت کنید باز دو گیگ میده مثلا ۵ نفر دعوت کنید ۲۰ گیگ میده و ۱۰ نفر ۵۰ گیگ 

https://zarebin.ir/invite?u=afc18be6-970b-4bc7-b24e-04f2f0fee810

اینم لینکه منه میشه واردش بشید به اینترنتش واقعه نیاز دارم واسه درسم 🫂

سلام آموزش رایگان خیاطی دارم کانال زدم لینگش تو امضام هست

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من شمارمو زدم برنامشم نصب کردم وارد شدم چرا ۲ گیگو نمیده؟ 

خوشا دردی که درمانی تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"❤️💍

برو تو قسمت دعوت از دوستانبعد بالا زده پنجاه گیگ هدیه اونو بکش سمت راست شمارتو وارد کن بهت میده

من چون یک بار وارد شدم الان دوباره شمارم می‌خوام بزنم نمی‌شه میگه شما قبلاً وارد شدید 

برنامه‌اشم نصب کردم ولی نمی‌دونم از کجا باید برم

خوشا دردی که درمانی تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"❤️💍

من چون یک بار وارد شدم الان دوباره شمارم می‌خوام بزنم نمی‌شه میگه شما قبلاً وارد شدید برنامه‌اشم نصب ...

اگه قبلا نصب کردی و اون دو گیگ و گرفتی دیگه بهت نمیده اما اگه دعوت کنی میده

برو تو قسمت دعوت از دوستانبعد بالا زده پنجاه گیگ هدیه اونو بکش سمت راست شمارتو وارد کن بهت میده

چقدر مسخرس بابا این چه برنامه مزخرفیه میگه حتماً باید از اپراتور همراه اول باشه 

خیلی مسخره است

چقدر مسخرس بابا این چه برنامه مزخرفیه میگه حتماً باید از اپراتور همراه اول باشه خیلی مسخره است

دقیقا

خیلی مسخرس 

منم زدم میگه همراه اول

استارتر باید از اول ب ما میگفت که نصب نکنیم حداقل

گلونی کوردی اصالت کوردی ✅   کاری به کسی ندارم تا وفتی که بهم توهین نشه و از نی نی یار هم خواهش دارم موقع دعوا این چیزا اول بیینه مقصر کیه و کی شروع کرده بعد تعلیق کنه

دقیقاخیلی مسخرس منم زدم میگه همراه اولاستارتر باید از اول ب ما میگفت که نصب نکنیم حداقل

دقیقا 

نمی‌دونم شاید نگفت چون برای خودش اینترنت میاد ولی برای ما نه چون به هر حال دعوت شدیم دیگه برنامه رو نصب کردیم فکر کنم نتشو گرفته خیالش راحت شده

عزیزم‌واسه دانلود این برنامه چی بنویسم فقط بنویسم ذره بین

اگه خطت همراه اول نیست دانلود نکن 

دقیقا نمی‌دونم شاید نگفت چون برای خودش اینترنت میاد ولی برای ما نه چون به هر حال دعوت شدیم دیگه برنا ...

دقیقا 

مردم همینن دیگه

همه به فکر منافع خودشونن بقیه براشون مهم نیست

گلونی کوردی اصالت کوردی ✅   کاری به کسی ندارم تا وفتی که بهم توهین نشه و از نی نی یار هم خواهش دارم موقع دعوا این چیزا اول بیینه مقصر کیه و کی شروع کرده بعد تعلیق کنه