2777
2789
عنوان

میدونم زود پا دادم خودم رو بی ارزش کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 53 پست
کاری ب کاری ک کرده اصلا ندارم ک..میگم از اول گفته هدفش ازدواج نبوده گفته هوابرت نداره پرتو میچینم ول ...

گفته هدفش ازدواج نیست بخاطر درامدش اسی هم گفته خب اوکی میشه بعد اون کار زشتش هم تو ماشین گفته هوا برت نداره.... ببین واقعا اسی بدبخت گناهی نداره ک گیر اون اشغال افتاده 

هر چند تا اسی هم هوشیار تر شه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سه ماه کامل از دستش عذاب کشیدم شرایط سخت بود بارها گفتم کات گفت نه گفت حواست باشه هوا برت داره پرت ر ...

خب بعد چجور کات کردی ب چه بهونه ای ؟؟ بعد تو اون مدت و فرایند سه ماه کات دیگه درخواست نکرد یا از اون کارا نکرد؟؟ 

گفته هدفش ازدواج نیست بخاطر درامدش اسی هم گفته خب اوکی میشه بعد اون کار زشتش هم تو ماشین گفته هوا بر ...

عزیزم مرسی که درکم میکنی 😭😭😭میدونم خودم هم اشتباه کردم ولی اونم ادم درستی نبود حتی بعد کات بازی روانی راه انداخت

خب بعد چجور کات کردی ب چه بهونه ای ؟؟ بعد تو اون مدت و فرایند سه ماه کات دیگه درخواست نکرد یا از اون ...

من بهش محبت میکردم اون فقط دنبال سو استفاده بود فکر میکردم چون تاحالا کسی دوسش نداره درکی از محبت نداره

باورت میشه خودش کات کرد به یه بهانه چرت و پرت

عزیزم مرسی که درکم میکنی 😭😭😭میدونم خودم هم اشتباه کردم ولی اونم ادم درستی نبود حتی بعد کات بازی ر ...

میدونم قشنگم حستو درک میکنم به هر حال یه ادم تو زندگیش با این مسافر مواجه میشه دقیقا اون خیلی تاکسیک و مشکل دار بوده 

فک کنم بهتر باشه جای اشتباه بگی باتجربه و هشیار تر شدم🚶🏻‍♀️ 

میخواسته زیر شلواریشو نشون اسی بده🙃چ سوالیه

آخه گفت تو ماشین،یه لحظه هنگ کردم،الان فهمیدم چی بوده داستان

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩