2777
2789
عنوان

چیکا کنم دو قلو بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1190 بازدید | 78 پست
بله عزیزم تخمک و اسپرم رو لقاح میدن و میزارن داخل رحم حتی جنسیت هاشونم میتونی معلوم کنی از دکتر بپرس ...

عزیزم برای جنسیت گفتند کسی ک تاحالا بچه نداره نمیشه براش تعین جنسیت کنیم تحت هیچ شرایطی.

دکتر ک من چند تا رفتم ولی جواب ذرستی نمی‌گیرم

خب الان ما بگیم ممکنه برات مضر باشه.ولی کلومیفن و بعد آمپول آزادسازی شنیدم احتمال چندقلویی میاره 

برو آزمایش و سنو بده ببین تخمکات چطورن

🌱دلم یکیو میخواد که توی بدترین حالتام و کلافه ترین وضعیتم به اندازه وقتایی که خوب و آرومم دوسم داشته باشه(๑ت๑) ████████▒▒80%  در انتظار تیکر بارداری

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه دلت پاکه‌... حتمن عزیزم 🥺❤️

قشنگ منی تو🥺💙💙

حتما برات دعا میکنم

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

فک کنم ارث فقط از خانمه اینکه مادر و خاله و مادربزرگت باشه. بعدم گرمیجات و یه سری دارو هست سایز فولی ...

اره دقیقا مامان من و خاله ام دوقلوئن دخترخاله هام جفتشون دوقلو دارن. خواهرمم ی دوقلو سقط کرد

همتا اسم خـودمه♥
واییییی راست میگی؟؟؟ الان میرم توی تایپیکت چقدر خوب.توورخدا اکر برام توصیه ای داری بکو.من تنبلی تخمد ...

ایشالا ب مراد دلت میرسی گلم

منم پلی کیستیک شدید داشتم

درک ن‍‌م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌م ت‍‌و ای‍‌ن س‍‌ن ای‍‌ن ح‍‌ال‍‌م‍‌و. .!️ 

دو قلو ناهمسان خیلی سخته معمولا یکیشون زیباتر پ باهوش تره اون یکی همش اذیته

اره دقیقا 

یکیش آرومه یکیش پدرمو دراورده

درک ن‍‌م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌م ت‍‌و ای‍‌ن س‍‌ن ای‍‌ن ح‍‌ال‍‌م‍‌و. .!️ 

دقیقا باید قید زندگی و خودت رو بزنی

پس بیخی دوقلونمیخام😪🤐😂

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!