2777
2789
عنوان

امکان داره این بچه با ادب بشه

342 بازدید | 31 پست

یه داداش دارم ۹سالشه خودم ۲۱ 

این یچه خیلییییی بی ادب و بی تربیته 

دلم میخواد انقد بزنمش تا خون بالا بیارع 

همشم تقصیر مامانمه از روز اول باهاش بد تاکرد ، فوشش میده ، تحقیرش میکنه ، سرش داد میزنه ، باهاش بد رفتاری میکنه 

من هی در مقابلش صبوری میکنم ، سکوت میکنم ولی بدتر میشه 

نشستم میاد میزنه تو صورتم و میره 

یا کتکتم میزنه 

منم هیچی نمیگم بهش 

از مدرسه میاد بوی پاش کل خونه رو بر میداره .

روزی ۴تا پفیلا و چاکلت میخوره تو مدرسه 

اونوقت میاد میگه دلم درد میکنه 

بخدا نگاش میکنم از هرچی بچس حالم بهم میخوره 

همه جارو بهم میریزه 

درسامو نمیخونه 

مامانم که کلا تو باغ نیس 

بابامم دنبال یه لقمه نونه

میمونم من 

خواهش میکنم بگید این بچه بی ادبو چطوری ادب کنم 

حتما چاقم هست

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مادرت که براش مادر نیست حداقل تو از در دوستی اگر تونستی باهاش وارد شو میتونی خیلیی تاثیرگذار باشی

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بنظرتون من چه کنم باهاش

باید صبوری کنی و بغلش کنی بهش محبت کنی با خوراکی گولش بزنی بهش بگی دوسش داری تا بکشونیش طرف خودت و ب مامانتم بگو باهاش بدرفتاری نکنه این بچه هرکار میکنه تا جلب توجه کنه فقط