2777
2789

سلام دوزتان 

بیاین گوش جان بسپارین به درد دل این عروس مظلوم 

آقا این مادرشوهر من کلا به من به چشم هوو نگاه میکرد از نامزدی منو اذیت کرد تا یکسال بعد عروسی که باهاش تو یه ساختمون بودم 

نه دلش میخواست با شوهرم بازار برم نه تفریح برم نه مهمون بیاد خونم فقط منم منم میکرد فک میکرد چون پسر زاییده باید من رو حرفاش حرف نزنم اجاره شو می‌دادیم کم و بیش کاراشو میکردیم همش میگفت بچه بزرگ کردم خرجمو بده جونم براتون بگه روزگار من سیاه بود از دستش

هرکس میومد خونم می‌گفت باید از من اجازه بگیری بازار میری باید یا من یا دخترمو ببری مهمون میاد الا و بلا تو باید پیششون باشی حتی اگه ۱۰ روز بمونن خونه من

بگم بقیشووو....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه بزرگ کردم خرجم و بده؟

نمی‌دونم بعضیا تو سرشون کاه به جای مغز 

خب غلط کردی کارگر بدنیا آوردی ملکه مورچه ها

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

دیگه خلاصههه عذابی می‌کشیدم نشدنی😂

تا تصمیم گرفتیم خونمونو جدا کنیم آقا ما ودیعه خونمون مشترک بود یعنی مشترک که نبود مال شوهرم بود گفتیم حالا که دوطبقه هست با قیمت پایین باهم بگیریم چون اینا پس اندازی نداشتن😬آقا شر کرد که الا و بلا پول نمیدم پسرمم نمیزارم از پیشم بره تو گورتو گم کن برو من دیگه عروس ندارمممم دعوای بزرگی پیش اومد در حد کتک و فوش من یه دوماهی قهر بودم خونه بابام تا شوهرم برام خونه گرف برگشتم نه تو اسباب کشی کمک کرد نه خودش و نه هیچ کدوم از فامیلاش خونم اومدن یه دوماهی راحت بودیم تا اینکه شوهرم مریض شد دوباره با پسرم پسرم اومد😂این به کنار کسی از فامیلاشون میادمیاد میشینه همش میگه بابا گفته شب شام میمونی خونه پسرت دیگه نه؟منم میگم نه میام یه چیزی درست میکنیم می‌خوریم 

یا هی میگه عروس فلانی خواهر شوهراشو دعوت کرد مادرشوهرش و مهمون کرد از دکتر که اومده بودیم هرکی میومد می‌گفت یه هفته باهم بپزیم بخوریم پسرم خوب شه

همش دلش میخواد بیاد بمونه خونه ما 

خونه بچشع قبول ولی خب تو که دیگه بدی و از حد گذروندی خودت و با مادر شوهر بقیه یکی نکن

منم زیاد تعارف نمیکنم ولی بعدش عذاب وجدان میگیرم 

اصن خود درگیری گرفتم بخدا 

این همش میخاد پیش ما باشه 

بماند که اول عروسی میگف باید همیشه باهم شام و نهار بخوریم باهم مسافرت بریم و...

منم زیاد تعارف نمیکنم ولی بعدش عذاب وجدان میگیرم اصن خود درگیری گرفتم بخدا این همش میخاد پیش ما باشه ...

ولش کن زیاد محل نزار بهش

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)