2777
2789

خانوما دخترم ی ماهشه

نمی‌دونم کولیکه‌ یا رفلاکس

صب ک بیدار میشه یکم اینور اونورو نگا میکنه بعد شروع میکنه گریه کردن پاهاشو میکوبه کمرشو خم میکنه دستاشو هی میبره سمت صورتش...وختی میخوابونمش دو‌دیقه بعد بیدار میشه باز گریه...یا اگ بزارمش زمین گریه می‌کنه باید همش بغل باشه...الان دردش چیه؟🥲

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احتمال آلرژی ورفلاکس میدم ربطی به کولیک نداره

حساسیت ب چی؟؟

دکتر گف حساسیت ب پروتئین گاوی داره...منم ببلاک اچ آ دادم...یبوست شد...بعد همون شیرخشک همیشگیشو دادم ببلاک کامفورت...اونم پروتیین داره باز...

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  
حساسیت ب چی؟؟دکتر گف حساسیت ب پروتئین گاوی داره...منم ببلاک اچ آ دادم...یبوست شد...بعد همون شیرخشک ه ...

متحصص آلرژی کودکان باسد ببری تست میگیره میگه بهت وای معمولا پروتئین گاوی دکتر معروفی سمت سعادت آباد بود اسمشو یادم رفته ۱۱سال پیش رفتم برای دخترم

حساسیت ب چی؟؟دکتر گف حساسیت ب پروتئین گاوی داره...منم ببلاک اچ آ دادم...یبوست شد...بعد همون شیرخشک ه ...

ببین اسی بهش شیر خشک گیگوز بده و شربت بی بی کر هم بده که روده هاش سبک باشه 

استفراغ داره؟

ببین اسی بهش شیر خشک گیگوز بده و شربت بی بی کر هم بده که روده هاش سبک باشه استفراغ داره؟

اسی بهت بگم اگه بچت شیر خشکیه بهشهرطور هست پستونک گول زن ارتودنسی بده تا بگیره وگرنه بیچارت میکنه

بچه های رفلاکسی که استفراغ میکنن که دیگه حتما باید گول زن بخورن