2777
2789
عنوان

تنهایی کافه رفتن بده❓

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه مشهدی کافه هاست برو خیلی فضاش عالیه

تنهاییم بد نیس ولی دوست نمیشع پیدا کرد که اونجا 

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ که به غیر از تو نباشد دل من جای کسی 💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "           اگه امضامو دیدید برام دعا کنید ینفر در حقم بدی کرده تاوانشو پس بده ازتون ممنونم🥲🫂

نه‌خوبه روحیت عوض میشه اگه میتونی سعی کن با مادرت یا با یه دختر‌فامیل برو

دختر فامیل چندباری گفتم منو‌پیچوند 

دوست دارم ولی رفیق صمیمی که بگم بیا بریم کافه نه ندارم

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

اگه مشهدی کافه هاست برو خیلی فضاش عالیهتنهاییم بد نیس ولی دوست نمیشع پیدا کرد که اونجا

کجا هست؟

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

نه چرا بد باشه

من میرم

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

من میرم هفته ای چند بار 

یه چیزی هر دفعه میخورم حالم خوب میشه 

ولی متأسفانه خیلی پسر و مرد میاد معذب میشم 

اما مثل یه تراپی شده دیگه برام همینم نرم داغون میشم 

البته همه کافه ها اینطوری نیستن  

کجا هست؟

بلوار هفت تیر

محله هنرستان 

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ که به غیر از تو نباشد دل من جای کسی 💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "           اگه امضامو دیدید برام دعا کنید ینفر در حقم بدی کرده تاوانشو پس بده ازتون ممنونم🥲🫂

دختر فامیل چندباری گفتم منو‌پیچوند دوست دارم ولی رفیق صمیمی که بگم بیا بریم کافه نه ندارم

اها پس مجبوری  تنهایی بری بیرون

غم انگیز ترین چیز توی زندگی  یه استعداد تلف شدست

من میرم هفته ای چند بار یه چیزی هر دفعه میخورم حالم خوب میشه ولی متأسفانه خیلی پسر و مرد میاد معذب م ...

اره منم ترجیح میدم کافه کتاب برم حس میکنم فضاش بهتر باشه 

بعد شما که زیاد میری چقد میشه موند اونجا یکساعت کمتر؟؟