2777
2789
عنوان

بارداری سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 81 پست
عزیزم‌ برادرشوهرت پسر کوچولو فوت شد مادرش در چه حالهخودم باردارم حالم خراب شدواقعا😔الهی بمیرم برای ...

خدا برات نگه داره گلم...مادرش فقط همین یک پسر رو داشت ...الان سه تا دختراش رو برداشت و با پدر شوهرم رفتن مستأجر خونه دیگه....بخدا خیلی سخته....ولی دلش نمی‌خواهد مارو ببینه از مادر شوهرم کینه به دل گرفته بعد از مراسم دیگه ندیدمش....🖤

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
وای خدایا چقدررر سختبه روز خاکسپاریش فکر میکم اتیش میگیرم بچه کوچولو با اون بدن نحیفش زیر خروار ها خ ...

۴۳سالشه الان فقط سه تا دختراش براش موندن بخدا شوهرم دوماه مریض شد...پدر شوهرم تارک دنیا شده ...تو مراسم تا تونست بچه های مادر شوهرم رو نفرین میکرد...بخدا اون باورش هم نشه برادراش داغون شدن به داغ اون بچه اسمش دانیال بود شبکه استانی مهاباد نشون داد خبرش رو بزن گوگل میاره غرق شدن کودک ۱۱ساله زاهدانی در استخر کشاورزی مهاباد🖤دارم با گریه مینویسم اینا رو منم باردارم گلم...بخدا یادش میفتم قلبم فشرده میشه...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا برات نگه داره گلم...مادرش فقط همین یک پسر رو داشت ...الان سه تا دختراش رو برداشت و با پدر شوهرم ...

زنده باشی عزیزم خدا عزیزای شمام حفظ کنه

اخی ضربه بدی بهش وارد شده تو غم سوگواریه خیلی سخته خیلی الهی خدا به دلش نگاه کنه آرومش کنه انشالله

بنده خدا چه تقدیری داشت

چطور شد اصلا غرق شد

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💜🪻🕊

۴۳سالشه الان فقط سه تا دختراش براش موندن بخدا شوهرم دوماه مریض شد...پدر شوهرم تارک دنیا شده ...تو مر ...

الهی بمیرم طفلی بچه😭قلب ادم تیکه میشه

فدات شم هر دو بارداریم به نی نیامون استرس ندیم هفته چندی بسلامتی؟چندسالته؟نی نی اوله؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💜🪻🕊

زنده باشی عزیزم خدا عزیزای شمام حفظ کنهاخی ضربه بدی بهش وارد شده تو غم سوگواریه خیلی سخته خیلی الهی ...

با پدر شوهرم رفته بودن تهران دوست پدر شوهرم اونا رو برده بعد میرم یکی از روستاهای مهاباد اونجا سرگرم میشن حواسشون نبوده بچه می‌ره سمت استخر کشاورزی پرورش ماهی بوده کفشاش رو در میاره خدا بدونه لیز میخوره چی میشه پدر شوهرم گفت ده دقیقه ازش غافل شدم دیدم نیست همه جارو گشتم کفشاش رو لبه استخر دیدم گفت سه بار افتادم زمین تا رسیدم به استخر بعد خواسته خودشو بندازه تو آب دوستش نداشته بچه غرق شده میگن عمق استخر زیاد بوده....به عمق رفته بچه ...🖤

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الهی بمیرم طفلی بچه😭قلب ادم تیکه میشهفدات شم هر دو بارداریم به نی نیامون استرس ندیم هفته چندی بسلام ...

فدات شم مهربونم....انشالله به سلامت بگذرونیم بارداری دومم هست...من از اولش کلی استرس داشتم اولش مرگ برادرشوهرم بعد مریضی شوهرم...شکر الان خوبم...فیبروم دارم و بارداری ام پرخطره هفته ای یه آمپول میزنم و روزی دوتا قرص دوفامد میخورم....برام دعاکن گلم....مرسی از قلب مهربانت ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عوارض نداشته براتون؟ و از روش دیگه ای در کنارش استفاده نمی‌کنید دیکه؟

اوایل داشت سر درد و بی خوابی و ریزش مو بعد دیگه بدنم عادت کرد دیگه عوارض نداشت

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
الهی بمیرم طفلی بچه😭قلب ادم تیکه میشهفدات شم هر دو بارداریم به نی نیامون استرس ندیم هفته چندی بسلام ...

الان هفته بیست و سوم هستم....مهربونم توام ناراحت نشو....خدا سلامتی بده....♥️🌹انشالله به خوبی بگذرونی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با پدر شوهرم رفته بودن تهران دوست پدر شوهرم اونا رو برده بعد میرم یکی از روستاهای مهاباد اونجا سرگرم ...

یا خداا چه صحنه ای خدا برا هیچکس نخواد

عمقش چقدر بوده؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💜🪻🕊

الان هفته بیست و سوم هستم....مهربونم توام ناراحت نشو....خدا سلامتی بده....♥️🌹انشالله به خوبی بگذرون ...

مرسی گلم باهمیم تقریبا

طبیعی هستی؟

اسم دخترت چی گزاشتین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💜🪻🕊

یا خداا چه صحنه ای خدا برا هیچکس نخوادعمقش چقدر بوده؟؟؟

میگن ۱۵متر ارتفاع داشته....آره بخدا ...خدا پدر و مادر رو با داغ بچه امتحان نکنه....🖤

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی گلم باهمیم تقریباطبیعی هستی؟اسم دخترت چی گزاشتین

آره بچه اولم طبیعی بود....هنوز اسم نداشتیم...دخترم  هستی میگه اسم نی نی رو دختر بذاریم...ما می‌خندیم به حرفاش...انشالله به سلامتی هر دوتا مون بگذرونیم ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میگن ۱۵متر ارتفاع داشته....آره بخدا ...خدا پدر و مادر رو با داغ بچه امتحان نکنه....🖤

آخ آخ طفل معصوم بچه تو چه ارتفاعیم افتاده

تصور میکتم پدرشو ادم میمیره تموم میشه جیگر گوشش اونطور پرپر بزنه خیلی از ته دلم ناراحت شدم خیلی😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💜🪻🕊

آره بچه اولم طبیعی بود....هنوز اسم نداشتیم...دخترم هستی میگه اسم نی نی رو دختر بذاریم...ما می‌خندیم ...

اخی عزیزکم چه شیرین میگه

انشالله هر چی گزاشتین نامدار و سلامت باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💜🪻🕊