2777
2789

با مایع ظرفشویی یا مایع ضدعفونی کننده بعد چجوری میخوریم با اسکاچ مثلا یا میندازین تو آب و مایع

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با آب و نمک 😐

چند دقیقه بذاریم آب نمک انگل زدایی میکنه مگه

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   
مایع ظرفشویی خودش باعث سرطان میشه من با آب و نمک میشورم و بعدش آبکش میکنم خیلی نمک نمیزنم تا ترش نشه ...

چقد نمک باید بزنیم

مایع ظرفشویی نه عزیزم مواد شیمیایی هست وارد بافت سبزیجات میشه وبیشتر سلامتی را به خطر میندازه 

از سرکه و نمک  استفاده کنید برای شست و شوی سبزیجات 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

تو یه لگن یا سینک ظرفشویی یه استکان سرکه و یه قاشق نمک میریزم نیم ساعت می زارم تو آب می مونه بعد دونه دونه آبکشی می کنم 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
مایع ظرفشویی نه عزیزم مواد شیمیایی هست وارد بافت سبزیجات میشه وبیشتر سلامتی را به خطر میندازه از سرک ...

با چه نوع سرکه ای باید بشورم 

با چه نوع سرکه ای باید بشورم

سرکه سفید عزیزم 

من یک مدت خودم سرکه سیب درست کردم از اون استفاده میکردم خیلی گاز داشت سبزیجات بوی اون را می‌گرفتند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
سرکه سفید عزیزم من یک مدت خودم سرکه سیب درست کردم از اون استفاده میکردم خیلی گاز داشت سبزیجات بوی او ...

ممنون ❤️

ممنون ❤️

خواهش میکنم ❤️