2777
2789
عنوان

خدایی بگید ازدواج نکردن جرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 57 پست

نه اونا یه مشت احمق هستند که همیشه خدا باید یکی رو داشته باشند بچسبند بهش وگرنه احساس پوچی میکنن این حس رو هم به شما انتقال میدن که اگر زن نگیری تنها میمونی، اگر بچه دار نشی یکی نیست تو پیری و کوری دستت رو بگیره و هزاران اراجیف دیگه، ادمایی که ازدواج نمی کنن به کسی ضرر نمیرسونن ولی ممکنه با ازدواجشون یا بدبخت بشن یا دو تا خانواده رو هم بدبخت کنن. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شرایطشو ک تا دلت بخواد دارم . ولی با دخترا ابم تو ی جوب نمیره

خب اینم یکی از شرایط هست دیگه.یعنی شرایط لازم را نداری

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

ازدواج خوب نیست شوهر خوب نیست زن خوب نیست فقط عروسی خوبه و بچه🦋

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

نه بابا من غلط بکنم. کی دلش نمیخواد . ولی خوب تجربه رابطع و برخورد با دخترا رو دارم . واقعا گروه خون ...

خوبه که خودتون رو میشناسید 

پیشنهاد میکنم در طول زندگی برای ازدواج گارد نداشته باشید، اگه پیش اومد کسی رو دیدید و حس کردید این با بقیه فرق میکنه و کنارش بودن از مجردی بهتره، اون موقع جدی تر فکر کنید

اگر هم پیش نیومد سعی کنید تنهایی از زندگی لذت ببرید

خوبه که خودتون رو میشناسید پیشنهاد میکنم در طول زندگی برای ازدواج گارد نداشته باشید، اگه پیش اومد کس ...

باز اون موقع حسودیم میشه ب کسایی ک  بدون مشکل زندگی میکنن . شاید ظاهر زندکیشونو میببینم . نباید قضاوت کرد

خودت بهتر از هر کس میدونی اهل زن و زندگی هستی یانه،اگه نیستی سمتش نرو ،هم خودتو هم اون دختر بیچاره آواره میشه ،دمت م گررررم

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
احساس ک همه دارن . ولی تو چاه افتادن بحث دیگس

این چالشی که تو میگی اکثرا باهاش روبه رو هستن خیلی سخته ادم مناسب خودت رو پیدا کنی هم پسر هم دختر حالا بگذریم یکسری ها راحت میگیرن ولی خب طبیعی هست بزرگش نکن برای خودت والا منم همینم اصلا نتونستم تا الان با کسی ارتباط بگیرم حالا تو هم پیگیر باش اگ تونستی پیدا کنی ک خوبه اگرم نشد که هیچ در ضمن شاید مشکل اخلاق خودته اینم در نظر بگیر