2777
2789
عنوان

خدایی بگید ازدواج نکردن جرمه

305 بازدید | 57 پست

چر ادمو میترسونن اطرافیان اگه ازدواج نکنی ال میشه بل میشه . تنها میمونی . کسی نیست دستتو بگیره.  

خب ینی چی؟

این همه ادم مجرد . اگه ازدواج انقد حیاتیه چرا ازدولج نمیکنن.

بعدشم من بخوامم نیتونم ازدواج کنم چون دختری بام کنار نمیاد. بزور ک نمیشه ازدواج کرد.  تهشم جدا میشیدبرمیگردی سر خونه اول . کلی خسارت مالیدهم باید بدی

ازدواج نکن قول میدیم نپرسیم😐داداشام یکیش35سالشه اون یکی 31سالشه تا حالا ازشون نپرسیدم 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببینید من یه نصیحت خواهرانه  کنم اگه دختری هم سو خودتو پیدا کنی زندگی آنقدر برات شیرین میشه که دلت نمیخاد به مجردی بگردی همه میخان یکیو داشته باشن چه زن چه مرد باهاش راحت باشن تاکید می‌کنم ادمتو اگه پیدا کنی مراقب باش گیر عشق اشتباه نیفتی

خب این واقعیته که تنها میمونید ولی اگه واقعا آدم زندگی متاهلی نیستین، چه اشکالی داره تنها بمونید بهت ...

نه بابا من غلط بکنم. کی دلش نمیخواد . ولی خوب تجربه رابطع و برخورد با دخترا رو دارم . واقعا گروه خونیم ب دخترا نمیخوره

شما مردها که چیزیتون نمیشه

مهریه را که قسطی میکنید یا کاری سر طرف میارید بیخیال مهریه بشه.قانونم همیشه پشتتون هست.این وسط فقط دختر بدبخت میشه

مرد که تنها نمی مونه و نیاز به کسی نداره.شب هم راحت میتونه حتی تو باغ بزرگ و بی در و پیکر بخوابه

اگر شرایط ازدواج نداری دختر مردم را بدبخت نکن

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

شما مردها که چیزیتون نمیشهمهریه را که قسطی میکنید یا کاری سر طرف میارید بیخیال مهریه بشه.قانونم همیش ...

شرایطشو ک تا دلت بخواد دارم . ولی با دخترا ابم تو ی جوب نمیره

نه برادر به حرف مردم کاری نکن 

هر وقت قسمتش باشه خودش پیش میاد کاری از دست شما هم برنمیاد 

ممکنه ازدواج کنی و مشکلی پیش بیاد 

اونوقت مقصر کسایی هستن که مجبورت کردن

تا دلت نیس کاریو نکن