2777
2789
عنوان

افسردگی دارم چطوردرمان کنم

48 بازدید | 6 پست

شرایط رفتن به مشاوره و روانشناس ندارم یه مدته همسرم بیکار شده الان حوصله هیچ کار ندارم بزور کارای روزمره انجام میدم اصلا دوست ندارم ازخونه بیرون برم این حالمو دوست ندارم چکار کنم بهتر بشم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیرون برو و پیاده روی کن بازار بگرد 

قرار نیست بازار فقط برای خرید رفت من همین جوری بازارو بگردمم حالم خوب تر میش

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

هیچ چی جای تراپی رو‌نمیگیره .

ولی با بعضی کارا بهتر میشه

برای روزمرت برنامه ریزی داشته باش و هر روز هرچقدر هم کم بهش عمل کن.

ببین‌قبلنا چه کار هایی حالت رو خوب میکردن همونارو خودت رو مجبوور کن به انجامش‌.

اگه میتونی هفته ای یکی دوبار برو پیاده روی یا به بهانه مثلا خرید یه کیلو میوه بزن بیرون یکم .

اگه اعتقاد داری در روز یکم برای معنویات بزار اگه اعتقاد نداری مدیتیشن بجاش انجام بده

فضای مجازیت رو حتما کنترل کن

گاها فیلم خوب کتاب خوب ببین بخون

از اخبار اینا یه مدت‌دوری کن

آشپزی و.......

میدونم با افسردگی ادم حال نداره یه دوش بگیره ولی سعی کن‌شدده در روز نیم ساعت کاری کن.

کم کم بهترمیشی

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱