من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ان شاءالله ان شاءالله ان شاءالله ممنونم از اینهمه دعاهای قشنگت❤مطمئن باش سهم قلب مهربونت رو خدا یجای ...
خواهش میکنم گلم.خجالتم نده.من هر چی دارم لطف خدا و توسل به شهداست.بخصوص داداش ابراهیم هادی که ارادت زیادی بهش دارم و خیلی حاجت گرفتم و خیلی به دوستانم پیشنهاد دادم که باهاش آشنا بشن.چون واقعا معجزه شهدا رو دیدم.
خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....
بعد از پنج سال ناباروری و سختی کشیدن باردار شدم...میشه اگه امضام خوندید برای مادر شدن همه ی خانوم های منتظر دعا کنید..دعا کنید دخترم سالم و سلامت زیبا و باهوش بیاد بغلم...الهم العجل لولیک الفرج..