2777
2789
عنوان

دلم واسه بچه خواهرم میسوزه بااین پدر بی فکرش

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 30 پست
این بچه درآینده قرار نیست پول دربیاره چون فقط لوس میشه

همین الان هم بیش از اندازه لوسه ینی مثلأ اگه بهت بگه از این جا بلند شو و تو پانشی چنان اربده و جیغ و گریه ای راه میندازه ک باید بیای ببینی 

اره میدونم متأسفانه پدرمادرای الان خیلی دارن با اینده بچه ها بازی میکنن بااین طرز فکرای مسخرشون

من ی بار تو یه تایپیکی که راجع ب ولخرجیای ی بچه بود و زنه سر خوراکی خریدن بچه اش با شوهرش بحثش شده بود کامنت گذاشتم که چرا بچه باید عادت کنه هفته ای ۱ تومن خوراکی بخره؟

چرا هرروز" باید" یه چیزی از بیرون بخره بخوره؟ 

چرا سر اینکه باباش رفته مغازه و چیزی برا این نخریده بچه باید گله کنه مادره هم شوهرو ببنده ب فوش

باورت میشه ی نفر موافق نبود این مدل تربیت درست نیست و بچه گاهی لازمه نه بشنوه ؟ 

همهههه کوبیدنم !

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تورو خدا اینجوری نکنید مگه ادم فقط درس میخونه واسه پول؟؟؟کسی ک درس میخونه سرش گرم درسه سمت خلاف و رف ...

عزیزم تو زندگیای الان بعله مخصوصا پسرا که 90درصد فکرشون باید پول باشه الان بچه درسخون بشه با رفیقای خوب عالی و سربزیر بعد حتی لیسانس کاری نداشته بباشه پولی نداشته باشه خودش افسرده میشه

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

من ی بار تو یه تایپیکی که راجع ب ولخرجیای ی بچه بود و زنه سر خوراکی خریدن بچه اش با شوهرش بحثش شده ب ...

اره دقیقأ موافقم بچه خواهر منم همینجوریه درروز باید کلی خوراکی بخره فقط یادگرفتن بریزن تو حلقشون ساکتشون کنن

عزیزم تو زندگیای الان بعله مخصوصا پسرا که 90درصد فکرشون باید پول باشه الان بچه درسخون بشه با رفیقای ...

من خودم از اون همه درس خوندنم پشیمونم ولی نمیگم کاش درسنخونده بودم میگم کاش درکنار درسم ی حرفه هم یاد میگرفتم سرکار میرفتم درس جای خود پول هم جای خود شغل و حرفه هم در جای خود 

همین الان هم بیش از اندازه لوسه ینی مثلأ اگه بهت بگه از این جا بلند شو و تو پانشی چنان اربده و جیغ و ...

توآینده هم نتنها کار نمیکنخ بلکه به شدت پرتوقع میشه وانتظار داره بقیه براش همه چی فراهم کنن متاسفانه کار پدر وعمه دوستی خاله خرسس

روز پنجاه صدک چیزی نیس. بچم ۴سالشه میره یه اب میوه وکیک میخره میش ۵۰.....بله بچه سرخود بارمیاد وزورگ ...

عزیزم کجای کاری این اقا اب میوه و کیک چیپس پفک هزارتا آتاشغال ک برای بچه ضرر داره رو ب صورت عمده خودشون از فروشگاه تهیه میکنن روزی دو ۳تا میخوره روزی ۵۰تا صدم جدا میگیره

عزیزم کجای کاری این اقا اب میوه و کیک چیپس پفک هزارتا آتاشغال ک برای بچه ضرر داره رو ب صورت عمده خود ...

عزیز این است اشغالا روهمه بچه هامیخورن روزی چن تا کاریشم نمیش مرد 

زهرمار
من خودم از اون همه درس خوندنم پشیمونم ولی نمیگم کاش درسنخونده بودم میگم کاش درکنار درسم ی حرفه هم یا ...

حالا شما دختری گلم پسر الان تا 25,30سالگی خونه ماشین نداشته باشه کی زن میده بهش زندگیا سخت شده با کارای بابا موافق نیستم ولی بچه پسر حتما نباید فقطط بفکر درسش بود از سنین پایین باید حتی یه حرفه ای شروع کنه یاد گرفتن خالی هم بدردش نمیخوره تا دیپلم که حتما باید بخونه ولی قرار نیس همش نمراتش بالا باشع با ده هم قبول میشه😂 تا جایی که نیازش هم بشه یاد میگیره

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

عزیز این است اشغالا روهمه بچه هامیخورن روزی چن تا کاریشم نمیش مرد

چی بگم مادر پدری ک رو خورد خوراک بچشون تو این سن کم تأثیر و تسلط نداشته باشن چطور میخان اگه ی روز ی رفیق ناباب اومد تو زندگیش جلوشو بگیرن بلأخره وظیفه پدرمادر تاابد مراقبت از بچشه اگه نمیتونن دراین حد مراقب سلامت بچشون باشن چرا بچه دار شدن 

چی بگم مادر پدری ک رو خورد خوراک بچشون تو این سن کم تأثیر و تسلط نداشته باشن چطور میخان اگه ی روز ی ...

الان اون ابی ک تومیخوریم هزارتا ضررتوشه ..چیکارکنیم بریم کوهو دشت برابچه هامون وسایل اولیه تهیه کنیم عین انسانهای اولیه 

زهرمار
الان اون ابی ک تومیخوریم هزارتا ضررتوشه ..چیکارکنیم بریم کوهو دشت برابچه هامون وسایل اولیه تهیه کنیم ...

دیگه خودت جواب خودتو دادی وقتی این همه چیز بی خاصیت داریم استفاده میکنیم دیگه نیایم حداقل بدترش کنیم ی چیز داغون ترم بدیم ب بچه کلأ سلامتیشو از بین ببریم بدشم اینا همش بهانه است نمیخام قضاوت کنم ولی مردم انقدر بی حوصله شدن ک حوصله تربیت بچه رو ندارن وگرن دیگه هرکسی میدونه بچه باید تا ی سنی درسشو بخونه نباید چیزای مضر بخوره ولی شماها حوصله سرو کله زدن و وقت گذاشتن رو ندارید همین