بچه وقتی آیندش خراب میشه دردسرش بیشتر مال مادره الانم میترسم خواهرم دراینده خیلی اذیت بشه اما انشاالله هم ک اینطور نباشه شوهر خواهرم ی آدمیه ک فقط همه رو پول میبینه ینی ی ادم تازه ب دوران رسیده ک فقط پول براش مهمه روزی پنجاه تومن تا حتی صدتومن ب بچه هفت ساله پول تو جیبی میده خیلی پولکی بارش آوردن بد امروز دیکتشو نیاز ب تلاش شده خواهرم داشته بازخاستش میکرده این شوهره پریده وسط ک عیبی نداره فدای سرش خواهرمم گفته چرا تو تربیت من دخالت میکنی شوهرشم گفته من حال میکنم این براش درس مهم نیست و فقط فکر پوله عاقله اخرسرم براش ی معلم خصوصی میگیرم ک فقط سواد داشته باشه راستش هیچی ب خواهرم نگفتم ولی خیلی اعصابم ب هم ریخت چرا دارع بااینده بچه بازی میکنه
با قیمت دوم حرفش موافقم فرقی نداره با درس به پول برسی یا کار کنی برسی تو این وضعیت مهم کاریه که درامد داشته باشه حالا چ از طریق درس چه ازاد منم ب پسرم سخت نمیگیرم رو ددرسش
فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
گویند که عشاق جهان عقل ندارند یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با قیمت دوم حرفش موافقم فرقی نداره با درس به پول برسی یا کار کنی برسی تو این وضعیت مهم کاریه که درام ...
تورو خدا اینجوری نکنید مگه ادم فقط درس میخونه واسه پول؟؟؟کسی ک درس میخونه سرش گرم درسه سمت خلاف و رفیق بازیو خیلی چیزای دیگه نمیره ادبیاتش لباس پوشیدنش همه چیش با ی ادم بی سواد فرق داره بچه حداقل باید تا دیپلم سرگرم درس باشه وگرن خراب میشه
این بچه درآینده قرار نیست پول دربیاره چون فقط لوس میشه
همون، منم گفتم با قسمت دوم حرفش کاراش کلا اشتباهه الان پسرمو بعضی وقتا با باباش میفرستم سر کار اونجا بهش مسیولیت میده چند بچه نباید بی مسئولیت بزرگ بشه ولی لزوما هم حتما نباید درس بخونه
فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
گویند که عشاق جهان عقل ندارند یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر