2777
2789

سلام به همه ی دوستای گلم من ۲۷ سالمه و پریودم نامنظم بود تا اینکه ۳ ماه یکبار پریود میشدم و مجبور بودم آمپول پروژسترون بزنم تا پریود شم سونوگرافی هم دادم گفت تنبلی تخمدان داری ،الان ۴ ماهه پریود نشدم چند بار رفتم دکتر همش قرص و دارو میده و اثر نداره قرص مدروفم خوردم پریود نشدم آمپول پروژسترون هم زدم تاثیر نداشته کسی راه حلی داره خیلی نگرانم میترسم یائسه شده باشم 

درمان خونگی کسی انجام داده و نتیجه گرفته باشه یا طب سنتی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب اخه من مجردم و معلوم نیست کی ازدواج کنم و بچه دار بشم ،یعنی راه حلی نداره

تو ایام پری اصلا تحت هیچ شرایطی سردی نخور .لبنیات نخور اصلا سالاد ماست ترشی .تا سه روز اول مرع و گوشت نخور چایی نخور کاچی بخور اش گندم درست کن بخور بزار بدنت و رحمت گرم شه .اصلا حمام نرو بعد از دسشویی خودتو نشور .من اینطوری باردار شدم وگرنه کارم به ای وی اف میکشید

تو ایام پری اصلا تحت هیچ شرایطی سردی نخور .لبنیات نخور اصلا سالاد ماست ترشی .تا سه روز اول مرع و گوش ...

اصلا ال دی نخور چسبندگی میاره ‌.ببین اینایی که بهت میگم فکر نکنی پیش پا افتاده استا.من بابت این اطلاعات سالیان سال تحت نظر بودم و هزینه کردم

تو ایام پری اصلا تحت هیچ شرایطی سردی نخور .لبنیات نخور اصلا سالاد ماست ترشی .تا سه روز اول مرع و گوش ...

اینارو رعایت میکنم ولی نمیدونم چرا انقدر برای هر بار پریود شدن انقدر باید زجر بکشم

اینارو رعایت میکنم ولی نمیدونم چرا انقدر برای هر بار پریود شدن انقدر باید زجر بکشم

منم با همه اینها بازم اذیت میشدم ولی کم کم درست میشه .زمان قدیم زمان پری رو میگفتن مریضیم ینی به جشم بیمار به خودت نگاه کن که باید پرهیز داشته باشه.سه روز اول ورزش نکن کار سنگین نکن

منم با همه اینها بازم اذیت میشدم ولی کم کم درست میشه .زمان قدیم زمان پری رو میگفتن مریضیم ینی به جشم ...

الان همه دخترا و خانما یا کیست دارن یا موی زاید دارن یا فیبرم دارن همه واسه همین رعایت نکردنه.به خصوص اش گندم عالییییییه تمام بدنتو گرم میکنه

خود استرس بدتر میکنه.بهش فکر نکن.فقط کارایی که گفتم رو انجام بده عزیزم.

برای اش گندم .نخود خیس کن بلغور گندم با نخود یه قلم هم توش بنداز بزار بپزه نیم ساعته اخر سبزی اش بریز توش هم خوشمزه هست هم راحت پخته میشه.این دستور دکتر خیر اندیشه