2777
2789

بچه ها من همسرم خیلی بدش میاد ابدن نمیگه اونا مجردن میشینن هی میگن اره فلان دخترو مخ کنیم ببریم خونه و... یا با یکی فلانموقع خوابیدم اینجوری شد اونجوری شد ... اصن حرفای زشت بخدا ...خیلی بدم میاد خیلی ... ناراحتم هی به همسرم میگم با این ادما هم کلام نشو میگه اونا میگن من چیکارکنم ؟ تازه اینا تحصیلکرده ن و شرکت به نامی هستنا ... قیافه همکارارو میبینی میگی اینا تو باغ نیستن ... ولی من دلم نمیخواد هی درباره رابطه هاشونو ،فلانکارو کردیمو بشینن بگن .. میگم تو متاهلی ... ولی متاسفانه میز بغلیشن ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فک میکنم مردا همشون همینن

نـــفـرینِ دگـــر درخـور ایــــن جـور نـدارمعــــــاشـق نـــشـود آنـــــــکه مـرا از تــو جــــدا کـــرد🖤😔                                 هنــوزم گـــوشه ی قـــــلبم بابــت چیـــــزایی کـــ حـقـــــم نـبـــــود ولــــی تــجــربـــشون کــــردم درد میـــــکنهـ 😔💔                                                حتـــی جـای خـــــــالیت از حاضــــران هم قشنگتـــــره 💔                                                      دلم ک برات تنـــگ میــشه میگیره🥺فریــــاد میکشـــــه🥺 میتپـــه و بـــاز هم تنــــگ میشــه🥲 دلـــم ک تــنگ میشـــه دوس دارم یـــه دل سیــــر نگات کنم🥺یــه بـــغـــض سنگیــــن گریـــه کنم😭 یـه چــشم پــر اشـــک بریــزم😥بــه انــدازه ی یــه قــهر و آشتـــــی بغــلت کنــم🫂ولــــی افــسوس ک😭                    آقایون محترم سایت🗣 بــــاور کنید من با وجودتون توی سایت مشکلی ندارم خیلی وقتا هم ازتون توی سایت حمایت کردم ولــــــی ولـــــی ولــــی یه دفه دیگه درخواست بدید ســــــــــگ میشم ها 😤

متاسفانه ادم بعد یه مدت با یکی که نشست و برخاست کرد عین اون میشهتا حد ممکن کاری کن که همسرت ازشون دو ...

بخدا خیلی بهش میگم میگه منکه کاری ندارم اونا میگن ! میگم تو رو ندی نمیگن ! قشنگ یکیشون هست ۵ساله با یه دخترس به همسرم میگفته منکه نمیگرمش این فقط بدرد رابطه میخوره ! برای گرفتن میرم یه دختری میگیرم رابطه نداشته باشه ... دختره م انقدر دلبسته به این ... در این حد بی وجدان

بخدا من عکسشونو دیدم میگفتم مطمعنی حالی نمیبندن؟ بهشون نمیاد اصلا اخه ! ینی خیابون ببینمشون میگم چه ...

ببین همینجوریه ، یه وقتایی اینهایی که به طرز اغراق آمیزی یه ویژگی رو دارن توشون دقیقن برعکسه ، زیاد دیدم این قضیه رو ، بخصوص تو مردها ،

میبینی اونی که چهره ش یکم شیطون تر میزنه بنظرت اینطوری نیست اونی که شبیه شلغمه فکر میکنی یوله تو این مسائل اینکاره ست ،

💍🩷