2777
2789

دغدغه ی همیشگی من. 

منم چند مرتبه تاپیکش زدم. 

خوبه که تاپیک یادآوریش زده شه همیشه 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دغدغه ی همیشگی من. منم چند مرتبه تاپیکش زدم. خوبه که تاپیک یادآوریش زده شه همیشه

اره واقعا میگم باید معلم بهداشت تو مدرسه به همه بگه 

خیلیییی بده ی بیماری بگیری که درمان نداشته باشه 

من ی دوزشو زدم بازم میزنم 

شوهر خواستم کنم حتما ازش آزمایش میگیرم برام مهم نیست ناراحت بشه یا نشه 

اره واقعا میگم باید معلم بهداشت تو مدرسه به همه بگه خیلیییی بده ی بیماری بگیری که درمان نداشته باشه ...

احسنت احسنت دلم میخواد پیشونیت ببوسم بابت درک و شعورت♥️ خودتم به کسانی که می‌دونی بگو و آگاه شون کن. 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
منم میخوام بزنم ولی میگن خیلی گرونه

هر طور شده بزن

دکتر زنان باید بگم بنویسه یا از داروخونه اینا میشه گرفت؟؟

دکتر زنان هم می‌نویسه. مستقیمم میتونی بری داروخانه بگیری . دوزش رو از داروساز همون داروخانه بپرس ببین چند دوره باید بزنی 

شما خودتون زدین؟؟ هزینه اش چقدر شد؟؟

نه متاسفانه من مبتلا شدم دیگه . هزینه اش قبلا میگفتن نه میلیون الان نمیدونم

نه متاسفانه من مبتلا شدم دیگه . هزینه اش قبلا میگفتن نه میلیون الان نمیدونم

من شنیدم یکسال از فراورده های حیوونی استفاده نکنی خوب میشی  امتحان کن 

شما تست دادین ؟ انشالله که پر خطر نیست