2777
2789
عنوان

اختلاف سنی

115 بازدید | 21 پست

برا خواهر بزرگم خواستگار اومده پسره از هر لحاظ خوبه ،آشنا خوانوادگیه و پسر سالم و بسیار پرتلاشیه 

خانواده ما همه دوسش دارن ولی یه مشکلی این وسط هست پسره سه سال از خواهرم کوچیکتره و خواهرم به خاطر همین موضوع دودله 

ما دورمون از این مدل ازدواجا نداشتیم .کسی تجربه ای داره؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مشکلی ندارن که به این موضوع مرتبط باشه؟

در ظاهر نه ولی کسی از واقعیت زندگی دیگران خبر نداره

ولی به شخصه فکر میکنم  نه سال درست نیست به اختلاف میخورن

ولی سه سال فکر نمیکنم مشکل داشته باشه . بازم مهم اینه به دل خواهرتون بشینه یا نه 

آدما چقدر عزیز میشن وقتی که قاب عکس شن

دختر خاله پدرم،با پسری که۶سال ازش کوچیکتر بود ازدواج کرد،البته این موضوعبرای۲۰سال پیش.تا جایی که ما ...

آره مامانم و بابام هم پسره رو دوست دارن بچه خوبیه خواهرم هم خوشش میاد ازش البته خواهرم بیبی فیسه انگار چند سال کوچیکتره

آره مامانم و بابام هم پسره رو دوست دارن بچه خوبیه خواهرم هم خوشش میاد ازش البته خواهرم بیبی فیسه انگ ...

این سبک ازدواج ها نیاز داره که زن و مرد مهارت بیشتری در برخورد با هم داشته باشن.خانم هواسش باشه برای پسر،نقش مادری رو ایفا نکنه

نه پسر که بزرگ تر باشه زیاده تقریبا ۹۹ درصد ازدواج‌های دورمون این مدلین

من زن داداش خودم چند سالی از داداشم بزرگ تره قبل ازدواج خودش پسند کرده بود ومی خاستش الان بعد چند سال زندگی همیشه دعوا می کنن پا سن سالش می کشه وسط