2777
2789

اینو میدونید بهم بگید 

تو تهران

یه پسره هست که خب ازم خوشش میاد و شغلش اینه 

هنوز راجبش مطمئن نیستم ولی حدودی می‌خوام بدونم درآمدش چجوری میشه 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه خیلی ‌وقته تو این کاره و برای خودش کار میکنه وضع خیلی خوبی داره

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
اگه خیلی ‌وقته تو این کاره و برای خودش کار میکنه وضع خیلی خوبی داره

آره دفتر داره 

سنش زیاد نیست ولی 

گف چهار ساله بازسازی میکنم کنار ساخت و ساز 

آره بهش میخورد پولدار باشه ولی نمی‌دونم چقدر و دقیق نمیشناسمش 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
خیلی زیاد تومن

همه شون ینی ؟

دقیق سازنده ها مثلا چقدر ممکنه از یه ساختمون به دست بیارن 

کارش فرستاد یکیش خیلی خوشگل و بزرگ بود 

ازش مطمئن نیستم هنوز 

یه مورد اینجوری داشتم یه دو ماه پیش ولی بد دل بود و با باباش کار میکرد این خودشه 

آره دفتر داره سنش زیاد نیست ولی گف چهار ساله بازسازی میکنم کنار ساخت و ساز آره بهش میخورد پولدار باش ...

احتمالا خوبه وضعش.

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
احتمالا خوبه وضعش.

خیلی داش مشتی طور بود 

گفت از اول کار کردم دانشگاه نرفتم 

قدشم بلند بود خیلی 

رزمی کار حرفه ای هم هست راستش ترسیدم ازش 

عزیزم بستگی دارهتنها کار میکنه؟ یعنی زمین میخره میسازه میفروشه؟

آره اینجوری گفت 

که هم خونه بازسازی میکنیم 

هم زمین میگیریم می‌سازیم یا خونه قدیمی