2777
2789

سلام دوستان. من مجردم اما می‌خوام برقی هامو بگیرم 😂

لطفا کمک کنید و تجربه هاتونو در اختیارم بزارید. اگر کسی مشهدی هست که از بازار اطلس خریده یا آشنای مطمئن داره ممنون میشم یه فروشنده خوب و با انصاف معرفی کنه و آدرس بده

۱-سرخ کن بدون روغن ( نمی دونم چی بگیرم، فیلیپس خیلی مطرحه اما تحقیق کردم آپشن هاش کمه مثلاً دو المنته نیست، برند هایی مثل تیوارکس و آزور رو شنیدم ) 

۲-به جای زودپز و آرام پز و اینا قصد دارم مولتی کوکر فیلیپس بگیرم. ۳ـ ساندویچ ساز ( این هم خیلی برند ها شنیدم. برند فوما رو کسی شنیده یا داره؟)

۴ـ اسپرسو ساز که نظرم روی مباشی هستش ( مدل دقیقشو هنوز قطعی نکردم ) ۵ـ همزن کاسه دار تکنو 

۶ـ پنکه پارس خزر مدل آدو ۷ـ گوشتکوب برقی چند کاره آزور ۸ـ چرخ گوشت پاناسونیک ۹ـ جاروبرقی بوش ( فیلیپس هم شنیدم خوبه کسی تجربه داره؟)

۱۰ـ اتوبخار و بخارگر هر دو تفال

۱۱ـ چای ساز نظرتون چیه ؟ ( میگل خوبه ؟)

۱۱ـ جارو شارژی قیمت مناسب و کیفیت خوب چی پیشنهاد میدین؟

و در نهایت راجب غذاساز و مخلوط کن و آبمیوه گیر. به نظرتون غذا ساز بخرم یا هر کدوم رو جدا ؟ چه برند و مدلی؟

و این که شنیدم عصاره گیر از آبمیوه گیر بهتره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم من سرخکن فیلیپس گرفتم ولی واسه جهازه باز نکردم ک بگم خوبه یا بد . اما خواهرم تفال داره راضیه ولی اگر هزینه بیشتر میکنی نینجا عالیه 

ساندویچ ساز سلور کرست گرفتم خوبه

اسپرسوساز اون مارک خیلی خفن نیست تا چقدر میخای هزینه کنی؟

گوشکوب برقی م خواهرم بوش داره راضیه این مارکو نمیشناسم ک شما گفتی

چرخ گوشت اصلا لازم نیست بمظرم باز خودت میدونی 

بخارگر اینام بمظرم لازم نیست هزینه بیخوده باز به بودجه خودت مربوطه

جارو شارژی تا ده یازده تومن کورس خوبه خیلی