2777
2789
عنوان

با مامانم رفتیم خرید😐برای شوهر بی لیاقتش لباس خرید😐

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 26 پست
به این میگی دخالت؟😐مامانمه طبیعیه دلم براش بسوزه و دلم نخواد انقد ادم ساده ای باشه و به ادم بی لیاق ...

نه گلم مامان باباتن به زن داداشت که نگفتی که بشه دخالت 

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یروز تو کوچه ما هم عروسی میشه 💔😅1403/9/18

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حتما خیلی اذیتت کرده که دلت نمیاد بهش بگی بابامیدونم حق داری اما به نظرم تو کارشون دخالت نکن

اره دقیقا همینه

چه دخالتی؟من فقط گفتم نخره براش که اونم اهمیت نداذ بهم

مامانم خیلی سادست واقعا حرص میخورم

تو کل عمرش براش یه گوراب نخریده که اصلا اینو ولش کنیم

بعدشم به همین سادگی زد تو ذوقش یه تشکرم نکرد چهارتا حرفم بهش زد😕

خب نمیخوام پولی که میدونم با زحمت بدست اورده و خودش کلی مشکل داره رو خرج این عوضی کرده

خودت باشی دلت برای مامانت نمیسوزه و بیتفاوتی؟

حق داری عزیزم حتما خیلی اذیتت ‌کرده مادرت هم حتما می‌خواهد پدرت کمی زبونش کوتاه بشه براش خرید میکنه ...

نه بابا مشکلش اینه ادمه ساده ایه میزاره پای مهربون بودنه خودش

اره دقیقا همینهچه دخالتی؟من فقط گفتم نخره براش که اونم اهمیت نداذ بهممامانم خیلی سادست واقعا حرص میخ ...

اره دلم که میسوزه، بهش میگم، اما وقتی به حرفم گوش نده سعی میکنم کمتر حرصشو بخورم 😢

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
خوب لابد منت میزاره دیگه منم طلاهم بهم بدن منت بزارن نمیخوام

نمیزاره

میگم طرف بیکاره و معتاد بایدم منت بزاره

هرکی بود ابروشو برده بود از خونه هم پرتش کرده بود بیرون

چقد دختر داشتن خوبه اینطوری همدم و دلسوز مادر میشه خوشبحال مامانت شوهر مامانت پدر خودت نیست ؟!

هست ولی انقد عوضیه ازش بیزارم حتی نمیخوام بگم بابا

همدمو دلسوز باشم و برام تره خورد نکنه به چه درد میخوره؟شوهرش الویتشه😐😂اگه ادم خوبی بود دلم نمیسوخت خوشحالم میشدم

نه گلم مامان باباتن به زن داداشت که نگفتی که بشه دخالت

نه من اصلا کاری به کار کسی ندارم از سر دلسوزی گفتم فقط چون میدونستم تهش اینطوری میشه دلم نمیخواست اینطوری دلش بسوزه ولی خب چی بگم

هست ولی انقد عوضیه ازش بیزارم حتی نمیخوام بگم باباهمدمو دلسوز باشم و برام تره خورد نکنه به چه درد می ...

متوجه 

شاید مجبوره برا اینکه پدرت بیشتر اذیتش نکنه گاهی هواشو داشته باشه بعضی زنا مثل مادرت خیلی مظلومن عزیزم به ناچاری خیلی کارا مجبورن بکنن و هیچوقت روی خوش زندگی رو نمیبینن...

متوجه شاید مجبوره برا اینکه پدرت بیشتر اذیتش نکنه گاهی هواشو داشته باشه بعضی زنا مثل مادرت خیلی مظلو ...

نه بابا اصلا اینطوری نیست خودش حماقت میکنه

منم فقط دلم سوخت براش