2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی نادونی ک وقتی تو رابطه میزنه تو گوشت، تو فقط بلاک میکنی و بعد ذهنت درگیر میشه
🗿 بذار برگرده هر جهنم دره ای هم بوده
تا چند وقت هم دوش اب یخ بگیر بجای عشق و عاشقی

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

برگشتن به این رابطه نشونه نهایت حماقت هست 

(خیلی عذر میخوام انقد رک گفتم🙏🏻💙اما واقعا اعصابم خورد شد)

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

نکنه هنوزم تو دلته که آشتی کنی ؟

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .

اوج حماقت، من مراجع دارم بعد از 20 سال زندگی شوهرش دستش رو برده بالا  ولی کتک نزده  خانمه کلی شاکی که میخوای منو بزنی و حال همسرش رو جا اورده، اونوقت یه دختر در دوران دوستی کتک میخوره و بعد هم منتظره پسره ی سادیستیک برگرده... 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

تازه میپرسی چیکارررر کنم؟و جای من بودین چیکار میکردین؟

لامصب حتی اگه شوهرت باشه و دست روت بلند کنه باید جدا شی

بعد این شوهرتم نبوده

دوست پسرت بوده تازه میگی جای من بودین چیکار میکردین؟

اول که باید جای دوبار  ۳بار میزدی تو دهنش 

ازش جدا شو کات کن

شکایت هم بکن

یا چمیدونم فامیلی آشنایی برادری چیزی که مورد اعتماد باشه 

بفرست به جونش

فردا خر نشی بری باز ادامه بدیا

کتک به هیچ عنوان قابل بخشش نیست 

طرف شوهرشه تا دست روش بلند کنه فوری جدا میشه

بعد تو میگی چیکار ‌کنم؟

ببخشید یکم تند میگم

چون خدایی ناراحت میشم سر هم جنس هام این بلا ها میاد

گلونی کوردی اصالت کوردی ✅   کاری به کسی ندارم تا وفتی که بهم توهین نشه و از نی نی یار هم خواهش دارم موقع دعوا این چیزا اول بیینه مقصر کیه و کی شروع کرده بعد تعلیق کنه

وقتی خدا ی نشونه میفرسته چرا خودتونو میزنین به اون راه؟خداروشکر کن زودتر متوجه مریض بودنش شدی خدا دوباره بهت ی فرصت داده که باکسی باشی که لیاقت تو داشته باشه و درکنارش آرامش داشته باشی

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓