2777
2789
عنوان

کیست ریز تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 19 پست
اره من متاهلمباردار نمیشدمتنبلی داشتمکیست ریزهمشون با این دارو از بین رفتنخیلی بدبو هس ولی داخل کپسو ...

کپسول خالی جایی هست بگیرم بریزم توش؟ وای خداروشکر که خوب شدی یعنی سونو دادی دیگه تنبلی و کیست نبود برات؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

آفرین بهت💚👌🏻به جاش قند طبیعی مثل خرما و انجیر و کشمش بخور اوووه😂😂خیلی زیاده عزیزم نودل و ماکارو ...

قربونت برم💗

آره حتما دیگه کمتر میخورم حذف میکنم

آخه دوستام یکی شرق یکی غربه ولی خودم باید همت کنم تنها برم هرجور شده

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم💗آره حتما دیگه کمتر میخورم حذف میکنمآخه دوستام یکی شرق یکی غربه ولی خودم باید همت کنم تنه ...

خدانکنه گلی💜

اره قشنگم حتما برو 

ورزش بیشتر از هر چیزی تاثیر گذاره

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

کپسول خالی جایی هست بگیرم بریزم توش؟ وای خداروشکر که خوب شدی یعنی سونو دادی دیگه تنبلی و کیست نبود ب ...

همون عطاری کپسول خالی داره

اره من تنبلی شدید داشتم کیست ریز زیاد داشتم جواب داد

فقط چهل روز کافیه

ایام پریود نخور

اندازه عدس کوچولو بریز داخل کپسول.

نیازی نیست کپسول پر کنی.

همون عطاری کپسول خالی دارهاره من تنبلی شدید داشتم کیست ریز زیاد داشتم جواب دادفقط چهل روز کافیهایام ...

وای خداروشکر میرم حتما میخرم