2777
2789
عنوان

کیست ریز تخمدان

102 بازدید | 19 پست

کسی داشته؟ چجوری از شرش خلاص شدید؟

تنبلی چی اون چجوری؟

دارو شیمیایی خوردم و فقط مقطعی حتی خود دکتر هم میگه پس گیاهی و اینا پیشنهاد بدید اگر تجربه داربد

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گرم مزاجی ؟ محردی ؟

نه بدنم سرده همیشه گرم نیست بله مجردم

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

من داشتمشیره انغوزه از عطاری خریدم داخل کپسول کردم چهل روز خوردمدوره پریودی نخوردم تاثیرش عالی بود

دفع شد؟ شیره انغوره نشنیدم تا حالا چه جالب 

سعی کن چیزای شیرین کمتر بخوری 

و همچنین چیزای نشاسته دار مخصوصا ماکارونی کمتر بخور 

و حتما حتما ورزش رو توی برنامت بذار 

تغذیه مناسب و ورزش خیلی موثر هست

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

نه بدنم سرده همیشه گرم نیست بله مجردم

منم منردی کرفته بودم زود فهمیدم درمان شد باید تحت نظر باشی . دوسه علت داره یکی ارثیه دوم سرکوب نیازجنسیه و سوم بقیه موارد مثل تغذیه....

کاربر قدیمیه از ۹۸ اینجام😇
سعی کن چیزای شیرین کمتر بخوری و همچنین چیزای نشاسته دار مخصوصا ماکارونی کمتر بخور و حتما حتما ورزش ر ...

چیزای شیرین به ۱۰ درصد رسوندم انقدم دلم میخواد ولی نمیخورم 

ولی ماکارونی و نودل ماهی سه چهار بار میخورم پس اونم سعی میکنم حذف کنم 

مشکلم اینه ورزش نمیکنم🥲🥲

منم منردی کرفته بودم زود فهمیدم درمان شد باید تحت نظر باشی . دوسه علت داره یکی ارثیه دوم سرکوب نیازج ...

ارثی نمی‌دونم مامانم می‌گفت وقتی میخواستم بچه دار بشم ۹ ماه باردار نشدم نمی‌دونم شاید علتش این بوده ولی نیاز جنسی انقد نیست که سرکوب بشه فکر کنم همون مواد غذایی باشه

سلام عزیزم . بومادران از عطاری بگیر دم کن بخور به مدت ۳ ماه . وقتی پریود هستی نخور ‌. پنیرک هم دم کن ...

شما جواب گرفتی کامل از بین رفته؟ بعد این دوتا رو باهم بخورم یا جدا؟

چیزای شیرین به ۱۰ درصد رسوندم انقدم دلم میخواد ولی نمیخورم ولی ماکارونی و نودل ماهی سه چهار بار میخو ...

آفرین بهت💚👌🏻به جاش قند طبیعی مثل خرما و انجیر و کشمش بخور 

اوووه😂😂خیلی زیاده عزیزم 

نودل و ماکارونی برای کیست تخمدان سمه 

حتما کمترش کن 

درک میکنم خودمم یه زمانی حوصله ورزش نداشتم 

سعی کن با دوستات بری باشگاه اینجوری انگیزت بیشتره 

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................