2777
2789
عنوان

مادرم زنگ میزنه از دنیا سیرم میکنه

187 بازدید | 18 پست

اگه تو زندگیتون ارامش داشته باشین ولی یکم گوشه گیر و درونگرا رفتار کنید بعد مادرتون هی زنگ بزنه به روشای مختلف بگه خواهرات زرنگن شاغلن ماشین خریدن تو هیچی نشدی ...یا هی با تیکه بگه توکه همشش درو میبندی میشینی خونه ناراحت میشین؟

امروز بافقی ام ,کاملا وحشی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره

رابطتت کم کن منم چندماه خونه بابام نمیرم چون وقتی میرم یا ازم کار میکشن یا بین بچه ما دخترا با بچه داداشم فرق میزارن دیگه وقتی زنگ میزنن ج نمیدم راحتم به خدا هرچند اونا هم خوشحالن😅😅

رابطتت کم کن منم چندماه خونه بابام نمیرم چون وقتی میرم یا ازم کار میکشن یا بین بچه ما دخترا با بچه د ...

بخدا ارزومه اصلا یه حس بدی بهم میده ..هی میگه پیشرفت کن برو بیرون بابا میخوام نمیتونم

امروز بافقی ام ,کاملا وحشی