2777
2789
عنوان

گذشته همسر براتون اهمیت داره

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 54 پست

برای من گذشته حکم حال و آینده‌رو داره بخاطر همین هم با کسی ازدواج کردم که انتخاب اولش بودم 

بنظر من کسی که همه‌جارو آباد کرده آدم قابل اعتمادی نیست 

حالا ببین خودت میتونی کنار بیایی یا نه

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مهم حالع نه گذشته

اگر یکی از اونارو میخواست با همونا میموند اما الان تو رو میخواد عزیزم 

و گذشته همسرم تا جایی برام مهم نیست که سایش تو زندگی حالمون نیوفته 

یهو یه بچه ای این وسط در نیاد از گذشتش

اگه میبینی گذشتش اذیتت میکنه بیخیالش شو چون تو زندگی با فکر کردن بهش اذیت میشی و طرفتم اذیت میکنی

کیو میشه پیدا کرد که گذشته نداشته باشه؟

پسربچه ۱۶،۱۷ ساله؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

گذشتشو میدونم و برام مهم نی.ولی تو برات مهمه و این اذیتت میکنه صرفا چون خواستگارته و ممکنه بعدش دیرتر خواستگار بیاد عیب هاشو ندید نگیر خوب فک کن ببین میتونی بیخیال بشی؟اون بنده خدا اگه اومدنت تو زندگیش خبر. داشت که با کسی وارد رابطه نمیشد😅

میمونی مااااات😵‍💫...یه اعتماد همه چیتو میگاااد...

اره گذشته خیلی مهمه 

یه فامیل داشتیم شوهرش ارونا بوده که از چند نفر خوشش میومده اخرشم به زنش با دوتا بچه خیانت کرد یواشکی با یه زنه رابطه داشت 

آدمی که تو گذشته خراب باشه بازم هست فقط رو نمیکنه تو انتخابت دقت کن

من فقط میخوام برم تو غارم و صدسال از ادما دور بمونم

اگه خودتون قبل اون با کسی دوست نبودین  که حق دارین حتی حق دارین قبولش نکنید اگه خودتونم عشق فراموش شده ای یا اینکه یه دوستی داشته اید که بنظرم نمی‌تونید بگید چرا در گذشته چکار کرده  پس قضاوت تنها به عهده خودتونه خواهر 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
برا همینا میگم مثل بلبل گذشته اتونو برا کسی تعریف نکنید طرف اصلا از ذهنش نمیره دعوا هم کنید استفاده ...

من خیلی پافشاری کردم ،همش من از گذشته حرف زدم وگرنه ایشون هیچ تمایلی به گفتن نداشت چون واقعا چیز زیاد مهمی هم نبود 

گذشته ن ولی اگه باهم رفتین تو رابطه و بهت خیانت شد هرگز نبخشش

با هم تو رابطه زفتیم ولی من جز محبت و وفاداری واقعا چیزی ندیدم انقدر از گذشته گفتم که کلافه شد و حالا به دلایلی شزایط ازدواجمون جور شده و مدت هاست رابطه نداریم 

خیلی مواظب باش

کاملا مطمعن شو بعد

دختر فامیلتون رو تو مراسمات خواهی دید و این حال بدت تکرار خواهد شد

اون رابطه قبلی همسرت هم ببین کلا قطع شده ...

من بعد یه عمررررررررررررر زندگی فهمیدم همسرم با دوست دختر سابقش که اونم متاهل و بچه داشته و از همون اولم خراب بوده رابطه عاطفی داشته...

رابطه ای کمرنگ و پررنگ که هر دو پایه بودن...کسی که همسرم به خاطر شرایط نامناسبی باهاش ازدواج نکرده بود یه عمر آویزون زندگیم بوده...آخرشم همسرم متوجه میشه هرزه خانم با مردای دیگه هم هست...ولی چه فایده عمر رفته برنمی‌گرده...و بعضی اشتباهات رو نمیشه بخشید...

مواظب باش مثل من ضربه نخوری...

خیلی مواظب باشکاملا مطمعن شو بعددختر فامیلتون رو تو مراسمات خواهی دید و این حال بدت تکرار خواهد شداو ...

اون دختر فامیل اصلا نزدیک نیست یعنی شاید هر چند سال یه بار همو چی بشه ببینیم و ایشونم متاهل هست و دختر بدی نیست اصلا 

اون خانوم هم که گفتم همکارشون بوده دیگه تو یه شهر دیگه بودن و جدا شدن و اقا همیشه میگن من اصلا با اون خانوم رابطه جدی نداشتم و کاملا سطحی بوده

مهم حالع نه گذشتهاگر یکی از اونارو میخواست با همونا میموند اما الان تو رو میخواد عزیزم و گذشته همسرم ...

نه اصلا چیز خاصی نیست تو گذشته شون که ربط داشته باشه به آینده خودشم واقعا پسر خوبیه ،…متعهده و با اخلاقه بیشتر از این ناراحتم چرا با وجود این که من جلو چشمش بودم شخص دیگه ای رو خواسته 

پس الان چطور منو میخواد اگه در گذشته نمیخواسته