2777
2789
عنوان

امروز از صبح کارم شده پاشویه کردن

89 بازدید | 18 پست

پسرم ۱۹ ماهشه از دیشب همش تب داره امروز دکتر بردم شیاف استامینوفن داده ولی اصلا تاثیر نداره. پاشویه میکنم نهایتا یه ساعت دست و پاهاش خنک میشه بعدش دوباره داااغ میشه. پیشانیش که همش داغه. چیکارکنم؟ به شوهرم گفتم شربت بروفن بگیره براش خودم بهش بدم. چقدر بدم؟ چیکارکنم واسه تبش؟

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مایعات زیاد بده بهش تا میتونی.  آب لیموشیرین آب انار شیرین

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
عفونت داره

دکتر معاینه کرد گفت گلو و گوشش چرک نکرده و ویروسه 

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

ویروسه ۳ روزه تو خونمونه

دوتا بچه هام خودم‌شوهرم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

تپلی نیست؟! اگه وزنش بالاست شیاف استامینوفن خیلی تاثیر ندارد شربت بده

نه لاغره

آنتی بیوتیک باید بخوره

دکتر معاینه کرد گفت گلو و گوشش چرک نکرده و ویروسه بازم آنتی‌بیوتیک لازمه؟

ویروسه ۳ روزه تو خونمونهدوتا بچه هام خودم‌شوهرم

ای خدای من. آخه ما هیچ‌جا نمیریم همش تو خونه‌ایم چرا ویروس گرفته. حالا چیکارکنم؟

ویروسه ۳ روزه تو خونمونهدوتا بچه هام خودم‌شوهرم

تبش چند روز طول میکشه؟

دکتر معاینه کرد گفت گلو و گوشش چرک نکرده و ویروسه بازم آنتی‌بیوتیک لازمه؟

وقتی تب داره احتمالا عفونت نمیدونم باز یه مشورت بگیرید از متخصص پارسال برادر من مریض بود بردیم دکتر گفت چیزی نیست یکم تورم داره گلوش نیم ساعت بعد بردیمش متخصص اورژانسی بستریش کرد

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
وقتی تب داره احتمالا عفونت نمیدونم باز یه مشورت بگیرید از متخصص پارسال برادر من مریض بود بردیم دکتر ...

اگه تا فردا بهتر نشد دوباره دکتر میبرم

ای خدای من. آخه ما هیچ‌جا نمیریم همش تو خونه‌ایم چرا ویروس گرفته. حالا چیکارکنم؟

منم نمیدونم چرا گرفتیم

سردرد داره منو میکشه

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️