2777
2789
عنوان

دخالت های بقیه تو زندگیم باعث میشه اینطور به خودم آسیب بزنم عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 37 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره باعث و بانیی همه عمرتباهت همین پدره کاش بمیرهکاش شوهرمنم بمیره راخت بشم همه روزگارسیاهم تموم میش ...

عمر آدمای بد زیاد طولانی هست

خیلی حالم بده کاش بمیرم تمام شده این ماجرا 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

چقد زندگی واسه جوونا سخت شده بخصوص دخترا 

نه اختیار کاری داریم 

نع میتونیم شوهر و ول کنیم بچسبیم بع خانواده نع برعکس

فقط باید بسوزیم و بسازیم 

انقد بدبخت شدیم ک دلمون ک پر میشع نمیتونیم با کسی دردودل کنیم همه منتظرن تا زمین خوردنمونو ببینن

ولی تو به حرف هیچ کسی گوش نکن اول و اخر باباته 

سمت خودت براش خونه بگیر روزا ک شوهرت سرکاره برو پیشش براش غذا بپز باهاش حرف بزن سعی ک ب زندگی شاد برگرده گناه داره اونم همه طرد کردن و جز تو کسی نمونده براش

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻

ور کن اکثرا همینیم یعنی دنیا همینه 

به اعصاب  خودت مسلط باش هرکاری که خودت فکر میکنی درسته همون انجام بده 

برای بابام نذر و نیاز بگو دیگه نره سراغ اعتیاد

من خودم آنقدر داغونم که صبح تا شب عین چی سرگردونم فکر نکنم هیچکی مشکلات منو داشته باشه😢

می فهمم که حالت بده ولی همشون رو حواله کن به کتف چپت. جواب هیچکدوم رو هم نده عصبیت کردن یه بالش بردار با تمام قدرت مشت بزن بهش که حرصت خالی شه کاغذ بردار هر چی دلت میخواد بنویس بعد آتیش بزن هر وقت خواستی به خودت آسیب بزنی به این فکر کن که دشمن شاد میشی!!!پس نکن فردا روزم  انگ روانی بودن بهت میزنن 

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
خودمو چنگ زدم عصبیم کردن از همه طرف تحت فشارم شوهرم مادر همه

عزیزم نکن این کارو....صورتت رو چنگ بزنی چی درست میشه؟

بهم گوش کن خواهشاً یا زنگ بزن مشاوره رایگان ایران باهات حرف میزنن کمکت میکنن یا اگر از لحاظ مالی شرایطش رو داری برو پیش یه تراپیست و روانشناس خوب حتمااااااااااا

حتما نزدیک خودت واسش خونه بگیر تا خدایی نکرده معتاد نشه

اینجوری از لحاظ روانی بهش کمک زیادی میشه

خدا خیرت بده که با این همه سختی بازم هوای باباتو داری

انشالله خدا به وقتش دستتو میگیره و اجر کارتو میبینی

موفق باشی آبجی😇👍

سعید😁عاشق طبیعت،عاشق ماهیگیری،عاشق ادبیات،عاشق خندیدن و شوخی کردن،عاشق سرعت چه با موتور چه با ماشین، عاشق فیلم دیدن و.................!بدون شرح واسه تیکه انداختن نیست😒لایک

حتما نزدیک خودت واسش خونه بگیر تا خدایی نکرده معتاد نشهاینجوری از لحاظ روانی بهش کمک زیادی میشهخدا خ ...

ممنون عزیزم کاش کنارم بودین حالم بده

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

عزیزم نکن این کارو....صورتت رو چنگ بزنی چی درست میشه؟بهم گوش کن خواهشاً یا زنگ بزن مشاوره رایگان ایر ...

شانس شهرمون روانشناس خوب نداره

می فهمم که حالت بده ولی همشون رو حواله کن به کتف چپت. جواب هیچکدوم رو هم نده عصبیت کردن یه بالش بردا ...

تو نمیدونی عمه ها عموهام چیکار کردن چقدر زجرم دادن تا قبول کردن ببرمش پیش خودم خودش از خداش از بقیه دخالت میکنند 

حتما نزدیک خودت واسش خونه بگیر تا خدایی نکرده معتاد نشهاینجوری از لحاظ روانی بهش کمک زیادی میشهخدا خ ...

مامانم میگه خونه براش شهر خودمون بگیر اونجا مستاجر باشه اگر تونست بمونه اونوقت خونه بخر براش 

ولی بنظرم هیچ ربطی ندارد تازه وقتی خونه داشته باشه امیدش بیشتر میشه. 

( شغل شوهرم بوشهر خونه اونجا می‌خوام بگیرم خودمون خوزستانیم