2777
2789

ب پسر مورد علاقم بعد مدت ها گفتم بت علاقه دارم اما الان ۳ روزه نه پیامی نه ارسال پستی هیچی نمیکنه!🥲اونم ب من علاقه داش…اما وقتی کفتم علاقه قلبیمو بهش عوض شد..❤️‍🩹

علت خاصی داره بنظرتون؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کلا پسرا وقتی میفهمن دوستشون داری ناز می کنن، هیچ واکنشی نشون نده نه زنگ بزن نه پیام بده بگذار خودش به سمتت بیاد وقتیم اومد پیاماشو دیر به دیر جواب بده اینجوری تشنه میشه

هر چه دلم خواست نه آن می شود، هرچه خدا خواست همان می شود😊
باشع💔

خیلی ناراحت نباش عزیزم ، پسرا کلا دنبال کار کردنن سعی کن براش دست نیافتنی تر باشی البته نشون بده بهش اهمیت میدی اما یه جوری وانمود کن که اولویت زندگیت خودت و هدفاتی پسرا عاشق دخترایی هستن که برای خودشون ارزش قائلن، با دوستای دخترت استوری بگذار، به خودت برس، یه جوری نشون بده که کم محلی اون برات مهم نیست 😉

هر چه دلم خواست نه آن می شود، هرچه خدا خواست همان می شود😊