2777
2789

بیست تومن داشتم رفتم طلافروشی چند گرم طلا بخرم یا کم اجرت یا ربع سکه

سرش شلوغ بود داشت معامله۴۰۰ تومنی میکرد با زنه

گفتم ۲۰ تومن دارم چی دارید 

بهم توپید گفت برو خانوم ۱۰۰ به بالا بیا 

۲۰ تومنم شد پول اومدی با ۲۰ تومن طلا هم میخوای

نداریم بفرمایید

اصلا خورد شدم الهی خیر نبینی

ماهمینم با جون کندن جور کردیم😭

خلاصه دلم گرفت ولی رفتم مغازه بغلی طلا گرفتم در همون حد....

خورد شدم جلو مردم هیچ وقت نمیبخشمت مردیکه هول

چه بی اخلاق 

غصه بی ادبی دیگران رو نخور عزیزم

خیلی مبارکت باشه

الهی بیشتر و بیشترش کنی 😍

ای خاک قبرستان ! هوا سرد است ، مواظب برادرم باش ... 💔🖤😭😔                                                             خسته از جانی که گرفتارِ تن است ... 🥀                               ممنون میشم  واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی و دعای خیر کنی غریبه ی مهربون 🥲💔💔💔🙏                      https://abzarek.ir/service-p/msg/2026158

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این آدم نبوده،والا من شده طلای ۵۰۰سوتی خریدم،با بهترین رفتار و اخلاق فروشنده

ب ذات و شعور آدماس 

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

مبارکت باشه عزیزم

غصه ی بی ادب بودن دیگران رو که تو نباید بخوری

ولش کن

شان و شخصیت خودشو نشون داده

ازین آدما هستن همه جا

درگیر نکن خودتو

برای شادی روح همه ی درگذشتگان و مادرم صلوات...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم و فرجنا بهم

وا چه بی فرهنگ و ندید بدید بوده ،این همه طلا فروش کارهای سبک از یک گرم تا ۴۰۰ گرم به بالا می ارن ،من دیروز رفتم طلا فروشی طلا یک گرمی می خواستم طلا فروشی هم بزرگ ولوکس بود باصبر و حوصله چند تا پلاک یک گرمی برام اورد توضیح داد تا خریدم دیگه نغازش نرو ،۲۰ تومنم پول سه گرم طلا بوده مقصر مردمن که از مغازه این یارو نزدن بیرون

این ی مرضی داشتوالا طلا کمتر از۲۰ تومن هم داریم

میفهمم عزیزم

طرف خودش مشکل داشته از اینا زیادن

یا رب روا مدار گدا معتبر شود،،گر معتبر شود ز خدا بیخبر شود

روزای عادی واسه یه مشتری التماس میکنن،حالا ی ذره جیبشون پر میشه خدا رو بنده نیستن

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...