2777
2789
عنوان

خواهرم کلاس اوله💔

206 بازدید | 20 پست

از بچگی انگار من مادرش بودم😐بخدا امسال رفته کلاس اول همه درساشو من باس بگم انگا من زاییدمششش خسته شدم امروز اومده معلمش توی دفترش نوشته هیچی بلد نیستتتت بچه کلاس اولییی عذابه کنار ایناهم من درس دارم پدر و مادرم مراعات منو نمیکنننگ اینم اذیتم میکنه

نمیدونم چیکار کنم هیچی یاد نمیگیره خیلی بازیگوشه و خیلی پر حرفه گوش نمیکنه چی میگم💔

خدایا قربونت برم❤ ناامید نکن دلی که امیدش تویی:) 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ترفند های آموزش و مدوام کار کردنو ک خوب کار کردن رو ب کار ببرمن هم ب خاهرم آموزش دادم و الان کلاس ششمی دیگ تقریبا نیم مستقل شده😀

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

ای خدا زنده باشه خواهر کوچیکه داشتن اینجوریه😍😂با پدر مادرت صحبت کن بگو به درسام لطمه میخوره

مگه حرف گوش میدن میگن ما بلد نیستیم خودت بگو

ترفند های آموزش و مدوام کار کردنو ک خوب کار کردن رو ب کار ببرمن هم ب خاهرم آموزش دادم و الان کلاس شش ...

وقت نمیکنم به مولا 

اینا به کنار اعصاب نزاشته باسم

اسی اشک توچشمام جمع شد قدرشوبدون عزیزم درسته خسته شدی ولی اونم بهت انس بسته ویه جورایی باتواحساس ارامش داره سعی کن رابطه اتونوحفظ کنی یه جوری علاقه مندبه درسش کن وبگوازاین ساعت هرکدوم درسامونوتمرین کنیم بنشونش پـیش خودت ودرساتونومرورکنید 

گاهی انسانم آرزوست

بگو کلاس اوله معادلات دیفرانسیل حل نمی کنی که،  اونا از سر بازش می کنن

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .

با پدر مادرت صحبت کن بگو مسیولیتش رو قبول نمیکنی، و اصلا کاری نکن

چند بار از مدرسه خواستنشون میفهمن بچه فقط زاییدن نیست باید بزرگش کنن

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
ببین چند سال دیگه که کنکور با خر آزمونی بد بدی یا چندین سال بعد خواهرت نمیتونه برات کاری کنه یا اگر ...

دلم باسش میسوزه ولی خب سعی میکنم به درسام لطمه نزنم

ولی اگه من کمکش نکنم کسی نیست