2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه قرص بگو خوب

2تا ژلوفن با 2تا ویتامین b دوز بالا بخور یدونه ام شیاف بزار با دوتا استانمینوفن بزار بدنت هنگ کنه خوب شد؟

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

هیچی 😂 فقط یکم باید تو سرویس بمونه دیگه دردش یادش میره

😂😂یزید اینکه برای یبو.سته

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

خوب حالا واقعا میمیریم؟

اره دیگه اینو روباتم بخوره میپاشه

اره این ک هست ولی احتمال رو نیم درصد بزار

نیم درصد بازم میره بالای پل خودش و پرت میکنه پایین نمیاد مجازی دنبال راهکار ...اونی که بخواد خودکشی کنه دنیا هم جمع بشه نمیشه قانعش کرد با حرف من که اصلا،خود شوهرم زمان مجردی  یبار الکی فقط دستش و خط خطی کرده بود بهش گفتم قشنگ معلومه  جوگیر شدی اگه میخواستی بمیری این همه تیغ نمیزدی اکثرا واسه جلب توجه اینکارومیکنن اینکه بهشون توجه ومحبت بشه .. وگرنه کسی که واقعا کم آورده باشه دنیاتمومه براش، همین دو سه تا بازیگر مثل خانوم نامداری و....امیدوارم کسی به جایی نرسه که بخواد زندگیش و تموم کنه 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
درگیر میشه یکم ذهنش اروم تر میشه 😔😂

😂😂هعی

قرص برنج یا تحقیق کن ببین کدوما باهم تداخل دارن بنداز ولی ممکنه یکم حالت بدشه یا جوشونده تاج خروس بخ ...

یا خدا 🤣🤣🤣🤣نمیخوام بمیرم عجب مرگ درد ناکی 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
دیه تو بده به من آدرس بده خودم میام میکشمت اینجوری مشکل دوتامون حل میشه 😂

شانس ندارین باور کن نمیمیرین دو تا فلج بعد میخواین چیکار کنین ..بشینیین سرجاتون 😁😂

یا خدا 🤣🤣🤣🤣نمیخوام بمیرم عجب مرگ درد ناکی

دیگه سرنوشت کساییه که از زندگی میترسن و نمیتونن سرنوشتشونو قبول کنن 

ادم هایی از جنس ریشه کدو که با بادی می لرزن و با طوفانی از خاک دست میکشن