من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چیز حیرت انگیز نبوده من از کسی که وسط خرف یکی دیگه یا خودم بپره بشدت متنفرم و از نظر من اون یک فر بی ادب هست
من یک روز بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت 🎶 نگران توام اما... نگران خواهم رفت🥀🍂برای حاجت دل تک تک تون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺
همسرم ازش ی درخواست داشتم اینقد خودخواه بود ک کلی حرف بارم کردم و من فقط بخاطر خودم سکوت کردم .و حتی میتونس ب بهترین شکل بگه خوردم میکنه ..ومن همچنان حیرت زده ام
پدرشوهرم ورفتارهاش سرتاپا بی ادبی و خودخواهیه ....
مثلا میری خونشون بهت بادمجون و ماکارونی و کوکو سیب زمینی میده هزارتا منت میذاره اونوقت اگه اومد خونت کمتر از کباب وزرشک پلو بذاری تا یک هفته به هرکسی میرسه میگه خسیسن ، گشنن ، به درد نخورن و....
کلا ادم مزخرفیه
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....