2777
2789
عنوان

رفتار‌شوهرتون تو جمع

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 114 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیشه ک مثلا جمع فامیلی باشه مجبورم باهاش باشم

نه هیچ اجباری نیست بالاخره باید تو این مورد محکم باشه به جای دعوا و فحش و مقابله با مثل تو جمع از جمع فاصله بگیری یا مجبور میشه تنها بره ک سراغتو میگیرن یا اونم نمیره 

بیین شما اگه شوهرت بهت یبار بی اخترامی کنه چیزی نکی بی محلی کنی دفعه دوم باز بگه و یاد نگیره چیکار م ...

گفتم که تو زندگی اولم برام پیش اومد،ولی اگه بازم پیش بیاد تو هیچ جمعی باهاش نمیرم میگم خجالت میکشم از رفتارت یا درستش کن یا تو جمع رفتن تعطیل

زن هم جو گیر میشه . ولی مرد بابد احترام نگخ داره بنظرت یبار مرد بی احترامی کنه زن کم مخلی کنه او ...

نه زن جوگیر نمیشه عزیزم رفتار مردا کلا با زنا فرق داره شما باید شوهرت رو بشناسی تو جمع سر چی میپره بت ؟اونو بفهم انجام نده چه تو جواب بدی چه شوهرت بعدا حرف پشت خانوادتون هست سعی کن کنترلش کنی موضوع رو همه مردا همینن همشون سعی کن میخوایی تاثیر گذار باشی یا خواهشی داری یا هرچیز دیگه ای هر موضوعی که مهمه رو ترجمع به هیچ عنوان نگی فقط دوتایی 

بی محلی فقط میتونی بکنی چند بار بی محلی کنی و خودتو بزنی به اون راه هم خودش درست میشه هم بقیه یادشون میره و در نهایت تقصیر گردن تو نیست 

به هر حال تو تنها نیستی هممون همین وضع رو تجربه کردیم 

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

نه زن جوگیر نمیشه عزیزم رفتار مردا کلا با زنا فرق داره شما باید شوهرت رو بشناسی تو جمع سر چی میپره ب ...

ن من مجزدم. ببین خرف بزنن هیچوقت مهم نیست ولی جوری نباشه فقط زن تلاس کنه خب همش زن ک نمیشه زنذکی مسترک هست مرد هم بابد تلاش کنه احترام بزاره ، 

یبار ادم سکوت کنه ولی سری بعد جواب بده تا بفهمند ادم بی زبونی نیست فقط هاسته یبار مراعات کنه     ادم اگه حاضر جواب نباشه هم توسری خور میشع