2777
2789
عنوان

رفتار‌شوهرتون تو جمع

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 114 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوران عقدیم دوسال و نیمه‌پنجشنبه که مهمونی بودیم خونه خالش هعی. میرفت قاطی مردا دوباره برمی‌گشت کنار ...

مثلا اگه چیزی ،   بهت تو جمع ، ناراحت کنه چکار میکنی 

اگه کم محلی کنه چکار میکنی؟؟؟

حواسش به غذا خوردنم هست،میوه برام پوست میگیره،کلا تو یه ظرف میوه میخوریم،وقتی حرف میزنم توجه میکنه و ...

اگه یروز با ی بار حرفی بهت بزنه  تو جمع باشه 

یا ناراحت کنه چکار میکنی ؟

اگه کم محلی کنی چکار مبکنه؟

اگه یروز با ی بار حرفی بهت بزنه تو جمع باشه یا ناراحت کنه چکار میکنی ؟اگه کم محلی کنی چکار مبکنه؟

اصلا تا ب حال پیش نیامده ولی پیش اومده تو خونه از دستش ناراحت بشم زود از دلم درآورده اگه تو جمع برام پیش بیاد کلا به روی خودم نمیارم و عادی برخورد میکنم و بعد تو خونه باهاش حرف میزنم و بهش میگم ،چون خوشم نمیاد آدمهای تو جمع متوجه بشن همونا بعد میشن زیرآب زن و سواستفاده گر

اصلا تا ب حال پیش نیامده ولی پیش اومده تو خونه از دستش ناراحت بشم زود از دلم درآورده اگه تو جمع برام ...

خب اره      ولی اگه دوباره تکرار کنه چکار میکنی ؟تو مه تکه کم محلی کنی چی؟؟؟

خب اره ولی اگه دوباره تکرار کنه چکار میکنی ؟تو مه تکه کم محلی کنی چی؟؟؟

هیچی کلا هیچ جا نمیرم بهش میگم اول یادبگیر چطور برخورد کنی بعد با هم بریم تو جمع ،ببینه تنها جایی نمیرم یاد میگیره درست کنه خودشو

خب چرا باهاش حایی میری؟؟؟؟تنها برو ک اینکارو رو نکنه

میرم تنهایی هم ولی پیش فامیلا و بعضی جاها  مجبورم ک باهاش برم 

خیلی از اینکارش عصبی میشم  نمیدونم باید چیکار کنم ک اینکاراشو تکرار نکنه