2777
2789
عنوان

حالم بده

42 بازدید | 6 پست

دوتا خواهر دارم من خواهر کوچیکه هستم یه سری تولدم بود اونا اومدن خونمون من کیک و ساندویچ و ژله و میوه خریدم با پفیلا گذاشتم بعدش اینا اومدن خوردن و رفتن فردا تولدم شنیدم خواهرم داره تلفنی با اون یکی خواهرم صحبت میکنه چپن خونمون بغل هم هست و اپارتمانیه صداش کامل تو راهرو میومد که میگفت اره چقد کیکش کوچیک بود چقد ساندویچش کم وسیله توش بود و کوچیک بود من اون همه نشستن زحمت کشیدم ساندویچ درست کردم ژله درست کردم پفیلا گذاشتم اخرش بیان پشت سرم غیبت کنن اونم خواهرام واقعا یه چیزای از حرفتی اسنا میشنوم ناراحت میشم از ناراحتی امروز انگشت شستم میلرزید و نشستم گریع کردم من کلا تازه رفتم تو ۲۰ سال ۳ ساله ازدواج کردم شاید خیلی چیزارو ندونم که واسه مهمون بنظر کم میاد وگرنه پامیشدم یه چی دیگه میزاشتم اون تک و تنها همه کارای تولدمو کردم کمر درد گرفتم نتیجشم شد این🥲💔

بعضی وقتا چیزای دیگه ام میشنوم چن بار سر این کاراشون باهاشون صحبت نکردم چون خیلی چیزارو بی منت میکنن انگار من چیکار کردم که تو این زندگی کسیو ندارم🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجور آدما بهترین کلمه براشون که واقعا لایقش هستن کلمه ی نمک نشناس هست.

اخه این حق من میست تو این زندگی از کسی شانس نیاوردم حتی از خانواده تنها کسی که شاید یکم درکم کنه شوهرم هست 😔

عزیزم مگه خواهر نیستی 

خب راحت باهاشون صحبت کن 

بگو شما بزرگتر از من هستید جایی فک میکنید چیزی لازمه بهم بگید 

خواهر واسه همین ووقع هاس دیگه 

بعدم خوش بودن ب اون دورهمی هاست ن اینکه پذیرایی چی بود و کمیت و کیفیتش 

بابا دیگه نزدیکتر از خواهر نداریم ک 

خودتو بیشتر نزدیکشون کن