2777
2789

سلام من شوهرم میخواد طلاقم بده هنوز درخواست نداده 

ولی خب درخواست میده 

من تا قبل از ۱۵ سالگیم بدون اطلاع از وجود هایمن انگشتم رو داخل واژن میکردم ولی اصلا درد و خونریزی نداشتم الان ۲۲ سالمه و هفت ساله اینکارو نکردم 

ممکنه واژن و هایمن به حالت عادی برگشته باشه ؟

با شوهرم حدود ۲۰ بار رابطه مقعدی داشتیم و معتقد به اینه که باکره ام 

میتونم تو دادگاه عنوان کنم که مدخوله هستم چون واقعا هستم فقط جاش فرق داشته 

اگر تو پزشک قانونی عنوان کنم که از واژن انگشت داخل شده توسط همسرم که واقعا این اتفاق توسط همسرم ام افتاده و اونم تا حالا با انگشت امتحان کرده و بگم رابطه مقعدی مکرر داشتیم دیگه مدخوله اعلام میکنه ؟

خواهش میکنم اگر کسی تجربه داره بگه 

قاضی به حرف شوهرم اعتنا میکنه یا خودم ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میری پزشک قانونی قاضی و اصلامعلوم نیس ببینی یانه

همه اشو از پزشکت بپرس

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
فک کنم از شوهر بپرسن برای ازدواج مجددت بهتره ک باکره باشی نه ؟

میدونی چون بی‌دلیل داره طلاق میده میگه از روز اول بهت علاقه نداشتم و با بی علاقگی باهات ازدواج کردم دوست دارم مهریه رو کامل بگیرم چون خیلی ام کم مهریه کرده 

می‌فرسته پزشک قانونی اصلا ب حرف توجه نمیکنه مدرک مهمهرابطه معقدی دست خودت بوده و ربطی ب بکارت نداره ...

بنظرتون بعد از ۷ سال از انگشت کردن داخل وا.ژن 

به حالت طبیعی برگشته 

و توسط پزشک قابل تشخیصه؟

می‌فرسته پزشک قانونی اصلا ب حرف توجه نمیکنه مدرک مهمهرابطه معقدی دست خودت بوده و ربطی ب بکارت نداره ...

بنظرتون بعد از ۷ سال از انگشت کردن داخل وا.ژن 

به حالت طبیعی برگشته 

و توسط پزشک قابل تشخیصه؟