2777
2789

وای من خونم مثل بمب ترکیده هیچی هم تو خونه نداریم گفتم فردا شام بیاد وای حالم ندارم نمیدونم چی درست کنم تنقلات چی بگیرم شام مجلسی زود اماده بشه چی درست کنم 

خب تو موقعیت بهتر دعوت میکردی 

زرشک پلو با مرغ 

یا اینکه پلو رو بذار از بیرون کباب و جوجه بگیر 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان پاشو خونه رو تمیز کن حسابی بعد بخواب فردا صبح پاشو غذا آماده کن

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیگه وقتی خودت دعوت کردی بهونه نباید بیاری واسه کم کاری

هر چی دوست داره درست کن،سنتی قورمه ...صنعتی لازانیا😁

پذیرایی هم میوه و یه خورده آجیل

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

هیچی راحت تر از کباب تابه ای و زرشک پلو نیس ...با نوشابه و سالاد فصل ....تنقلات هم تخمه و شیرینی و میوه و چای 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

پاشو خونه رو امشب مرتب کن یه شوهرتون هم بگو مرغ گوشت بخره میوه وسیله های سالاد شیرینی بخره تنقلات هم آجیل مخلوط با تخمه نبات کاکائو,, شام هم زرشک پلو بپز با ژله ماست سالاد ترشی سبزی خوردن اگ دو نوع غذا میپزی گوشت رو قیمه کن مرغ رو کباب 

مرغ برو بخر تا دیروقت نشده 

شکمشو خال کن توشو با پیاز و فلفل دلمه هویج آلو و زرشک پرکن بیرونشو داخالشم زعفرون بزن بزار تو یخچال طعم دار شه 

برا فردا سرخ کن درسته بعد بزار پخت بشه داخل سس ترکیبی رب ،زردچوبه و دارچین

مرغ برو بخر تا دیروقت نشده شکمشو خال کن توشو با پیاز و فلفل دلمه هویج آلو و زرشک پرکن بیرونشو داخالش ...

سالادتم سالاد فصل 

نوشابه و تخمه و پفک چیپس بگیر برا تنقلات با شیرینی 

میوه هم که سرجاش 

دسر هم اگر حال داشتی ی ژله ای چیزی 

خونتم همین امشب یا فردا صبح زود مرتب کن 

منکه دیگ وقت نمیکنم شبا جنازم ،صبحا ساعت ۶ مرتب میکنم 

مرغ برو بخر تا دیروقت نشده شکمشو خال کن توشو با پیاز و فلفل دلمه هویج آلو و زرشک پرکن بیرونشو داخالش ...

وای قشنگ توضیح بده مرسی   اینم فکرخیلی خوبیه توقابلمه سرخ میکنی یانه؟اگ توقابلمه درست کنم چیکاربایدبکنم