2777
2789

فردا با ی اقاایی قرار دارم ک معرفی شدیم بهم برای خواستگاری 

من خیلی بیبی فیسم خیلی هم کوچولو ریز پیزم😂

مثلا 24 سالمه شبیه 17 . 18 ساله هام 

قراره بریم کافه موندم استایل تماما مشکی بزنم ک یکم خانوم تر دیده شم میخوام عبایی بپوشم با شال مشکی یا کرم و کیف کرم 

یا عبایی کرمی با شال قهوه یی و کیف کفش مشکی 

رنگی بپوشم یا مشکی ک خانوم تر دیده شم؟ 😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رنگای نود مث کرمی،نسکافه ای،شتری و...

شال پر رنگ تر از لباس کیف همرنگ شال 

اگر تونستی کفش اسپرت نپوش

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂

رنگای نود مث کرمی،نسکافه ای،شتری و...شال پر رنگ تر از لباس کیف همرنگ شال اگر تونستی کفش اسپرت نپوش

کفشم ک نیم بوته از این مدلای خانومی 😂ی مقدار پاشنه دار 

مانتومم کرمیه نوده و شالم قهوه یی پرنگ کیف کفشم  مشکلی 

به نظرتون کیفم مشکی باشه یا قهوه یی؟ 

کفشم ک نیم بوته از این مدلای خانومی 😂ی مقدار پاشنه دار مانتومم کرمیه نوده و شالم قهوه یی پرنگ کیف ک ...

قهوه ای

استایلت حس میکنم که عالیه که چیزای ست داری 

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂

اره تعریف نباشه این استالیم ترکیب خوبی میشه 😁پس کیفمم قهوه یی حلههه 😚

💙💙 خوش بگذره