2777
2789

اخلاقش مهمه منم در آمدم خوبه ولی اخلاقم صفره برا همین سمت رابطه و ازدواج نمیرم

اختلاف سنیتون هم‌ زیاده باید روش فکر کنی

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظر من ادم باید چشمشو ببنده روی پول طرف و فکر کنه ایا بدون پول و یک فرد معمولی هم بود اون شخصیت ر ...

ولی شغل و پول خیلی رو شخصیت و دوستان و همکاران و افکار و سبک زندگی آدما تاثیر داره 

نمیشه جدا کرد

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

ی واقعیت تلخ بگم طلا فروشا همشون لا...هستن

همه جارو گشتم، بخدا تو دنیا بی نظیری ، تو میدونی واسه زنده بودنم تو بهترین دلیلی،  ادمای بی تو دلشون به چی خوشه خداوکیلی ؟!هرکس از تو خوند غمی تو قلبش نموند ، آی ادما بی حسین مگه میشه زنده موند؟! بی تووو تنها میشم، اسیر دنیا میشم، نباشی روز حساب بخدا رسوا میشم :)) خیلی بدیمو ، بازم خریدمو :))روضه عوض کرد حال بندگیمو جااانم حسین(ع)🙂🤍🕊️  خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

نه راستش قد برام مهمه ۱۱ سالم خیلی دوست ندارم بخاطر پول ازدواج کنم فقط یروز ورشکست شد باید فاتحه او ...

۱۱سالته ؟ یا من اشتباه متوجه شدم 

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️

امیدوارم خوشبخت ترین باشی استارتر

تو شهر ما جواهرتی معروف پسرش با ی دختر این شرایطی ازدواج کرد فک کنم پارسال بود

الان چندین ماهه بسته شده

دختره مهریش بالا بود کلا اموال پسره رو گرفت ازش

اگه هم قد خودم یعنی ۱۶۸ بود اوکی بودم ولی خیلی کوتاهتره ۱۶۲ ایناست

اوه.بد شد.... من حرفمو پس میگیرم.‌چون نمونش رو داشتیم.‌پسر خرپووول خوش اخلاق ولی ۱۶۳بود. دختر ۱۶۸ زیبا و قد متوسط. انقدر بهش حرف زدن دل سردش کردن جدا شد.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎