2777
2789
عنوان

هروقت ازدواج کردی از این خونه رفتی هرغلطی دلت میخاد بکن😏

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 81 پست
قزوین مگه عین کرج نیست تعجب میکنم میگی حرف در میارن...ببین تو رو وایستادن نمیشه گفتاگه انتخاب خوبی ک ...

ن خانواده ی من سختگیرن و اعتقادات من زمین تا آسمون با پدرو مادرم به خصوص پدرم فرق میکنه!

ن خانواده ی من سختگیرن و اعتقادات من زمین تا آسمون با پدرو مادرم به خصوص پدرم فرق میکنه!

خب میتونی زمانی که کلاس نداری بگی داری بااونی‌که حالا اشنا میشی رستوران برید...جاده چالوسی برید 

خیلی جاهای دیگه...

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب میتونی زمانی که کلاس نداری بگی داری بااونی‌که حالا اشنا میشی رستوران برید...جاده چالوسی برید خیلی ...

خانواده ی من نمیزارن

اگه بفهمن بایه پسر رفتم بیرون عذرمیخام که اینو میگم میزارن ک.ونم

خانواده ی من نمیزارناگه بفهمن بایه پسر رفتم بیرون عذرمیخام که اینو میگم میزارن ک.ونم

چی بگم..نمیدونم...خیلی شرایطتت سخته

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

اوخی عزیزم!نصیحتت به من که دنبال آزادی هستم و دوس دارم هرجور دلم میخاد لباس بپوشم و از محدودیت های خ ...

گفتم دیکه   شوهر نکن   چیزایی که میخوای  تو متاهلی  نیست مگر  کسی رو خودت  پیدا  کنی  که  کاملا  با  همه چیت کنار  بیاد  و عقیده هاش  مثل  تو باشه    یکی از بستگانم   دختره  خیلی  اوپن میگشت  بیرون رفتن  همه چی ازاد  بود  الانم  نامزد  کرده  با کسی که میخواستش  چند سال    پسره  کلا  هیچ کاری نداره   این کجا میره  چه کار میکنه   چی میپوشه      من خانواده ام  ازادی ندادن  تا  بگردم  اونی  که میخوامو  پیدا  کنم   سنتی   اونی که مورد پسند بابام  بود  رو بله  دادم   الانم  شده این  حالم   ببین تو فامیل   همه  میگن  وای   خدا بده شانس عجب  شوهری  کرده  ولی خودم دلم شاد  نیس    هیچ کی هم  باور  نمیکنه شوهرم  اخلاق  نداره  انقدر که با بقیه  خوب  برخورد میکنه  عمه ام همیشع میگه  وای خدا کنه دوماد  منم   عین  دوماد داداششم  باشه  چقدر اقاست     اره اقاست  اهل  دود  نیست رفیق باز  نیست    اهل کاره زندگیه   ولی .... چیزایی که من میخواستم   نیست

گفتم دیکه شوهر نکن چیزایی که میخوای تو متاهلی نیست مگر کسی رو خودت پیدا کنی که کاملا با ...

منم ، شوهرم خودشیفته اس، منی ک مجردی خدای اعتمادبنفس بودم، بعد ازدواج  اعتمادبنفسم اومده پایین ، 

طوریکه از خودم،صورتم،هیکلم همه چیزم بدم میاد

ولی 

دور برمو ک میبینم خداروشکر میکنم،

بلاخره همه ک کامل نیستن ، یکی وابسته مادرو خونوادشه و خون عروس رو میبرن تو شیشه ، یکی اخلاق نداره، یکی ادب نداره، یکی پول نداره، یکی کارحسابی نداره ، خلاصه ک هیشکی کامل نیست 

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ....