2777
2789
ربطی به اطلاعات نداره بوده موضوعی که نیاز به اطلاعات هم نداشته طرف فقط میخواسته درد و دل کنه ولی انگ ...

طلبکار ک نیستیم عزیزم منم زیاد پیش اومده تاپیک زدم کسی چیزی نگفته دلیل نمیشه بیام با تاپیک فیک بقیه رو مسخره کنم که

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نی نی یار رو تک کنید

تنها کاری که از دستتون بر میاد همینه دیگه 

همون تاپیکای فیکی که طرف اصلا بروز نمیده و پشت گوشی شما رو به سخره میگیره براتون خوبه

خدایی که تو را ببخشد، دگر خدای من نیست

عزیزمم😂لو نمیرفتی یعنی ادامه میدادی...؟.ولی کارت درست نیس خدایی

چه ربطی به لو رفتن داره من میخواستم ادامه بدم مینشستم یه متن داستان سرایی میکردم نه اینجوری خشک و خالی

کار خیلی از شما هم درست نیست که میاین میخونین بازدید میخوره ولی دریغ از یک کلمه تایپ کردن 

اونوقت تو تاپیکای جنجالی بیا و ببین... 

طلبکار ک نیستیم عزیزم منم زیاد پیش اومده تاپیک زدم کسی چیزی نگفته دلیل نمیشه بیام با تاپیک فیک بقیه ...

مسخره نکردم فقط خواستم بهتون ثابت بشه 

حالا خوب بود همین تاپیکو یه نفر یه داستان دور و دراز داستان سرایی میکرد مینشستین با یه اشتیاقی میخوندین که نگو

ولی یکی که میبینین واقعا نیاز داره میخونین هیچیم نمیگین 

مسخره نکردم فقط خواستم بهتون ثابت بشه حالا خوب بود همین تاپیکو یه نفر یه داستان دور و دراز داستان سر ...

گفتم که خودمم پیش اومده تاپیک زدم کسی چیزی نگفته طلبکار ک نیستیم عزیزم خب شاید دوست نداشتن مثلا من خودم میخونم اکثر تاپیک ها رو ولی زیاد کامنت نمیذارم جدیدا

گفتم که خودمم پیش اومده تاپیک زدم کسی چیزی نگفته طلبکار ک نیستیم عزیزم خب شاید دوست نداشتن مثلا من خ ...

من اونجاهایی رو میگم که طرف واقعا ازش بر میاد و نمیکنه 

چه ربطی به لو رفتن داره من میخواستم ادامه بدم مینشستم یه متن داستان سرایی میکردم نه اینجوری خشک و خا ...

مجبورنیستی تاپیک فیک بزنی..مردم مسخره ت نیستن که...

ازتاپیکات قبلیت معلومه چه کاره ای...

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
میخوام فقط ثابت بشه یکی که واقعا به کمک نیاز داره هیشکی نمیره تاپیکش محض رضای خدا هم شده یه راهنمایی ...

خوب که چی؟  موضوع به این واضحی احتیاج به اثبات داشت 

کسی میاد ثابت کنه ماست سفیده؟ 

خیلیا میان اینجا وقت گذرونی  وگرنه بخوان کار مهم انجام بدن نی نی سایت نمیان