بنظرتون چرا انقد همه باهام مشکل دارن توی مدرسه امسال سال اولمه همه ازم بدشون میاد درحالی که من اونارو نمیشناسم یا کلا زیاد دخالت میکنن تو زندگی شخصیم چکار کنم دست از سرم بردارن آخه قیافم مشکلی نداره عادی هم رفتار میکنم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
تو ذهنت توجه میکنی. شاید خودتو میگیری درنظراونا یکی دوبارسلام بده بهشون خوراکی تعارف کن تقلب برسون ل ...
این چ پیشنهادی آخه !!! باج بده تا دوست داشته بشه ، فقط خودت باش کسایی که با این چیزا ازت خوششون بیاد سر همین چیزا هم ولت میکنن
«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمیشود ! ... تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️
لبخندزدن یکی از راهای ارتباط اجتماعیه باج دادن نیست الان خودشه کسیم خوشش نمیادازش پس بهتره کمی تغییر ...
من حرفم رو به تقلب ... بود لبخند زدن ک خودش یه نوع ارتباط
«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمیشود ! ... تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️