2777
2789

من با یدونش تو خونه نمیتونم کنار بیام چی میکشید شما خدا قوت 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

اگر دختر باشن به جایزه یه امیدی هست اگر پسر هستن که خدا بهت صبر  بده تهش باید یه سوت بندازی گردنت یه بلندگو از این تل مانند ها بخری که صدات ته کلاس برسه بدون داد زدن

به امید خدا در قدس سلفی خواهیم گرفت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر دختر باشن به جایزه یه امیدی هست اگر پسر هستن که خدا بهت صبر بده تهش باید یه سوت بندازی گردنت یه ...

پسرن🤦‍♀️

روزای اول خوب بودن

الان پرو شدن

سوت پیشنهاد خوبی هست😅

پسرن🤦‍♀️روزای اول خوب بودنالان پرو شدنسوت پیشنهاد خوبی هست😅

مبگن شرطی میشن

ولی

من قبول ندارم جهنم که شرطی میشن هی وسط شلوغی سوت بزن توجهشون جلب میشه یا یهو لامپ رو خاموش کن میشینن سرجاشون

من امسال چهارم دارم پسرانه یعنی دیگه هیچی برای از دست دادن ندارن در حد مرگ میزنن همدیگر رو

مبگن شرطی میشنولیمن قبول ندارم جهنم که شرطی میشن هی وسط شلوغی سوت بزن توجهشون جلب میشه یا یهو لامپ ر ...

😂😂😂چهارما ک بزرگن باید فهمیده باشن

اینا اولن اصلا زبون نفهمن

هر چی میگم کار خودشونو میکنن

😂😂😂چهارما ک بزرگن باید فهمیده باشناینا اولن اصلا زبون نفهمنهر چی میگم کار خودشونو میکنن

من با نفهم هاشون سر و کار دارم

خدایی میزنن ها

چند تا گنده لات هم دارن دیگه داغونم