2777
2789

با نامزدم بحثم شده چندروزه صحبت نمیکنیم میخام کاری کنم بهم زنگ بزنه چیکار کنم زنگ بزنه؟؟؟ ما الان چون باهم همکاریم  فعلا تلفنی برای کارهامون درارتباطیم فقطم راجب کار صحبت میکنیم ولی حضوری حالا حالا نمیبینمش الان میخام برای انجام پروژه بهش زنگ بزنم چی بگم که کنجکاو بشه و سراغمو بگیره اصلا نمیخام خودم برم سمتش چون دراون صورت نمیزاره پای علاقه میزاره پای نداشتن غرورم و اینکه خیلی خوب و خاصه من کشته مردشم و اینکه ادمیم نیست که بخاد بهم بی اعتماد باشه اینجوری تحریکش کنم پس چیکار کنم🤔

الانو چون شناختی ندارم نمیتونم راهنماییت کنم عزیزم ولی امشاالله بعد از آشتی یه کم با احتیاط تر عمل کن 

شوهر منم خیلی خاصه برای همین سعی میکنم بهانه دستش ندم و  باهاش قهر نکنم تا منت نکشم 

ولی یه چیز بگم تو ذهنت کلی انرژی به سمتش بفرست و از خدا بخوا خودش بیاد سمتت من بارها  امتحان کردم جواب میده  

اسمم نظر همسرمه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الانو چون شناختی ندارم نمیتونم راهنماییت کنم عزیزم ولی امشاالله بعد از آشتی یه کم با احتیاط تر عمل ک ...

بنظرتون راهی نیست که ازم بخواد برسوندم مثلا بگم میخام برم ی جایی ممکنه پیشنهاد بده خودش میرسوندم یا میگه اوکیه مراقب خودت باش🤣