2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعنوان کسی ک افسردگی داشتع میگم افسردگی کلا خوب بشو نیس

من برادرم افسردگی شدید داشت،اوایل بصورت پرخاشگری بروز میداد,دعوا ،کتکاری،شکستن وسایل منزل 

زندگیش داشت نابود میشد،این اواخر بعد هر بار دعوا،عذاب وجدان و بیقراری شدید میگرفت ،نمیتونست ی جا بمونه آروم و قرار نداشت ،یکبار پیش روانپزشک رفت قرصاشو یک هفته بیشتر مصرف نکرد،یکبار که حالش خیلی بد بود ،رفت پیش  ی دکتر،که شنیده بود کارش خیلی خوبه 

دکتر هومیوپاتی، بعد از اولین ویزیت حالش خیلی خوب شد 

من اونموقع سرترالین میخوردم،الان سه ماهی هست مصرف نمیکنم،افسرده شدم ،۵ روز دیگه نوبت هومیوپاتی گرفتم 

ولی چون اروم و قرار ندارم ، نمیتونم درست تصمیم بگیرم ،وسوسه میشم دوباره سرترالین بخورم ،ولی میترسم دوباره بعد یکسال دوسال بخوام ترک کنم دوباره حالم بد بشه 

البته من خودسرانه و ناگهانی ترک کردم ،ولی میترسم رو اصول و تدریجی ام قطع کنم دوباره همین آش بشه و همین کاسه