2777
2789
عنوان

شماباشید چکارمیکنید

49 بازدید | 3 پست

خواهرشوهرم میخواد با شوهرم آشتی کنه

و ظاهرا یکیو پادرمیونی کرده

و شوهرم بیخبر رفته دیده خواهرش اونجاس و خواهرشم اشک تمساح میریخته و شوهرمم یکمی رام شده چون اصلا دل نداره وکینه ای نیست

(حالا بگم از خواهرشوهر عفریته ام که زندگیم رسید به طلاق و خود این خواهرشوهر مارصفتم کلی دلمو شکوند وکلی حرف و توهین و قضاوت کلی شوهرمو تو زمان قهر پر میکرد علیه من شکایت کنه و خیلی اذیتم کرد و چقدر دروغ پشت سرم گفت حتی تهمت دزدی زد و جلو همه ابرومو برده بود)وقتی هم برگشتم و شوهرم منو برگردوند

ونخواست طلاق بده دیونه شد درحدی که باشوهرم دعوا کرد و شوهرمم قطع ارتباط الان بعد چندماه پیداش شده

دیشبم به شوهرم گفتم باینهمه میخوای بازم مثل سابق بهش برگردی واقعا رسما عقل نداری اونم گفتم نه میدونم سیاسته(ولی شوهرمو میشناسم قشنگ ته دلش اروم شده بود و انگار بدش هم نمیاد با خواهرش اشتی کنه)

الان چکارکنم ؟واقعا ناراحت میشم از فکرش ک شوهرم بخواد باخواهرش ک اینهمه بهم بدی کرده درارتباط باشه

از یطرف بچمم که شنید ۵ سالشه

کلی خوشحال شد و هی به پدرش میگه کی میریم خونه عمه

(میخواد با بچهای عمه اش بازی کنه)

هرچیم بهش میگم نرو عمه مامانی و دوست نداره

نگاکن بچهای عمه خونه ما نمیان اصلا توکتش نمیره

اونوقت بچهای خواهرشوهرم مادرشون باکسی قهرکرد اوناهم سمت اونطرف نمیرن ولی بچه ام اصلا اینطور نیست خیلی اعصابم خورده ک انگار هیچ محبتی بهم نداره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب خواهرشوهرت از نظر تو که بهت بدی کرده مار صفته ولی از نظر شوهرت یه خواهر دلسوزه که با دیدن آوارگی برادرش قاطی کرده و دلش سوخته و زن برادری که باعث مثلا حرص و جوشای برادرش شده رو تخریب کرده. خیلی دلتو خوش نکن به خاطر  خوشامد تو با هم قطع رابطه بمونن. برات مهم هم نباشه به نظرم.

مثلا آشتی کنن قراره چه غلطی کنه دوباره. تا شما همچنان باهاش قهر باشی که خونت هم نمیاد قاعدتا ‌.تو هم نمیری خونش. حالا  هر کار می خوان بکنن