2777
2789
عنوان

مادرشوهرتون بفهمه شوهرتون کتکتون زده چکار میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 55 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین از من به تو نصیحت رفتار تو با مادرشوهرت عوض نکن ولی هیچ وقت هیچ وقت راز زندگی خوشی زندگی دعوای زندگی تون رو بهشون نگید یا خوشحال میشن یا ناراحتم بشن دخالت نمیکنن میگن به ما چه 

من در حد جدایی رفتم یه شب تو دوران عقد که خومه شون بودیم بدترین شب زندگیم بود همسرم کاری کرد پنیک شدم و افتادم بیمارستان ولی نه خانواده ش فهمیدن نه خانواده من 

چون ما خوب میشیم ولی بعدا میگن اونا همونایی بودن که دعوا کردن با اینکه دعوا تو زندگی خودشون هم هست

به مادر شوهر چه عزیزم ،شما م می بینی شوهرت عصبی هست وقتی مادرش زنگ زده اون ناراحت میشه بگو ببخشید فل ...

نه بابا خودش زنگ زد از یه چیز برداشت اشتباه کرده بود شروع کردم توصیح دادن

یهو بی دلیل شوهرم سیلی محکم زد چندبار بهم

خودم شک شدم برای همین حواسم نبود قطع کنم

مادرشوعرم ذوق میکنه کاملا مطمینم !!! اما پدرشوعرم همیشه طرفدار عروساشه چند لار اوایل ازدواج بخاطر دخالت مادرشوعز و خواهرشچهر دعوامون شده بود که هر بار پدرشوهرم پادرمیونی کرد و یه شوهرم گفت بشین زندگیتو بکن ادم بعد ازدواج باید طرفدار زن و بچش باشع نه بقیه 

ولی بنظرمن کار خوبی کرده که به روش نیاورده ،منم باشم دوست ندارم به روم بیارن

نباید پسرش رو نصیحت کنه

دلیل دعوامون زنگ زدن خودش بود نباید عدر خواهی کنه

نه بابا خودش زنگ زد از یه چیز برداشت اشتباه کرده بود شروع کردم توصیح دادنیهو بی دلیل شوهرم سیلی محکم ...

😐وای چقدر دوست دارم شوهرت و لت و پار کنم 

توام دیگ هر وقت مادر شوهر عطیقت زنگ زد بگو‌ هرجور برداشت کردی به عنم برام مهم نیست قطع کن 

تلافی نکردی سیلی های شوهرت و توام میزدیش اینجور وقتا یه چوبی یا یه چیز محکمی بردار کتکش بزن توام با بکوب نقطه حساسش اصن با لگد بزن دهنش

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

نباید پسرش رو نصیحت کنهدلیل دعوامون زنگ زدن خودش بود نباید عدر خواهی کنه

اصلا اشتباه کردی پای تلفن توضیح دادی😐 اینجور موقع ها خودت و بزن پررویی بی شرف باش

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼