2777
2789
عنوان

مادرشوهرتون بفهمه شوهرتون کتکتون زده چکار میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 55 پست
چقدر خوب که تونستی تغییر کنی

اره واقعا حرص دلم تو این چندسال ریخت بیرون خیلی کیف کردم 

بعد که منم مث خودشون جواب دادم دیدم چقدر دارن آتیش میگیرن توقع نداشتن من جوابشون و بدم خیلی حرصی شدن

مثل بمب ترکیدن😍😂

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الهی هیچوقت تجربه نکنی گلم

قربونت برم عزیزم

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

شوهرت مگه بیماری روانی داره همین جوری سیلی میزنه؟

به خدا همینجوری زد

تو اتاق بود صدای صحبتمون شنید اومد بیرون نه گداشت نه برداشت

بدون هیچ حرفی شروع کرد به زدن

تازه من خدا شاهده با احترام و محبت با مادرش حرف زدم

چقدر خوبوالا من کیف کردم

ولی بعضی آدما ذاتشون عوض شدنی نیست هرچقدر بخوای فراموش کنی باز از نو شروع کنی نمیتونن تمیز باشن باهات ادامه بدن بهتره ارتباط قطع بشه 

مثل کاری که با خواهر شوهرم کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

به خدا همینجوری زدتو اتاق بود صدای صحبتمون شنید اومد بیرون نه گداشت نه برداشتبدون هیچ حرفی شروع کرد ...

اصلا عادی نیست کارش 

منو یاد یه فیلمی میندازه که رو مادرش خیلی حساس بود اونم‌ همینطوری تند تند به زنش سیلی میزد چون زنش حقیقتای تلخ و گفت 

مادره از بچگی پسره رو دست پرورده کرده بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

اصلا عادی نیست کارش منو یاد یه فیلمی میندازه که رو مادرش خیلی حساس بود اونم‌ همینطوری تند تند به زنش ...

خیلی دستش عذاب کشیدم ولی همیشه میگه تو بدی تو منو عداب دادی